Conecteaza-te cu noi

StiriEst

L-au batut si i-au furat cazanul de facut tuica. Au ajuns dupa gratii pentru talharie

Publicat

in

Poliţiştii Secției de Poliție nr. 1 Vaslui au reţinut doi bărbați, din comuna Poieneşti, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 1 Vaslui au probat activitatea infracțională a doi bărbaţi, de 31 ani, respectiv 66 ani, din comuna Poieneşti, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În cursul zilei de 29 septembrie a.c., cei doi bărbați, în timp ce se aflau pe un drum sătesc din satul Poieneşti, județul Vaslui, au lovit cu pumnii, în zona feţei, un bărbat în vârstă de 38 ani, din aceeași localitate şi au luat din posesia acestuia un dispozitiv artizanal pentru obţinerea de băuturi alcoolice. Bărbaţii au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 ore și apoi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.