Conecteaza-te cu noi

StiriEst

UPDATE Padurar gasit mort intr-o padure din Murgeni

Publicat

in

UPDATE-

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Un bărbat de 46 de ani, de profesie pădurar, a murit sâmbătă după ce ar fi fost înţepat de viespi, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

El a fost găsit în stare de inconştienţă, într-o pădure din Murgeni, la faţa locului fiind trimise două echipaje medicale.

‘Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator, fiind aplicate manevre de resuscitare. Din păcate, viaţa bărbatului nu a putut fi salvată, echipajele de la faţa locului declarând decesul’, a precizat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar medicii legişti urmează să stabilească, în urma necropsiei, cauza decesului.

STIREA INITIALA

Un pădurar în vârstă de 46 de ani, din județul Vaslui, a fost găsit inconștient, intr- o pădure din Fedesti -Murgeni. Bărbatul a fost găsit în această dimineață, înțepat de insecte- posibil viespi. Este alocat echipajul de la Murgeni, precum și elicopterul.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.