Conecteaza-te cu noi

StiriEst

TRAGEDIE! O profesoară din Huși, copilul și soțul ei au murit într-un accident. Mesaje emoționante ale elevilor

Publicat

in

Comunitatea din Huși este în stare de șoc după ce toți membrii unei familii au murit în urma unui accident rutier petrecut în județul Iași. Mașina în care se aflau a fost lovită  de un alt autoturism. În urma impactului toți membrii familiei au murit. Tragedia s-a produs pe şoseaua denumită ‘Drumul morţii’, duminică, după ce şoferul unui autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în județul Vaslui și în care se mai aflau alte trei persoane, a decis să întoarcă peste marcajul dublu. În acel moment, şoferul unui autoturism marca Jaguar F-Pace a observat prea târziu intenţia celuilalt şofer şi nu a putut evita accidentul. Victor Danilcenco (52 de ani), Manuela Danilcenco (51 de ani) și fiul lor Theodor (28 de ani), au murit pe loc. În autoturism se mai afla o femeie din Vaslui, Ana Burduja.  Tragedia este una imensă, cei trei formând o familie model. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

“Ne-ați părăsit atât de repede iar când ne-ați părăsit ați plecat cu o parte din inimile noastre”

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Familia Danilcenco era una model după cum povestesc apropiații. Duminică seara, pe Facebook au început să apară mesaje pline de durere de la cei care au cunoscut-o. În special elevii Manuelei Danilcenco au postat mesaje de condoleante pentru profesoara lor. 

“Mi-e foarte greu să vorbesc la trecut. Încep prin a vă mulțumi pentru sprijinul și atenția dumneavoastră pe care ați arătat -o fată de noi pe parcursul anilor în care ne-ați fost dirigintă. Pentru mine ați fost un exemplu pe care nu pot să-l uit! Am avut atât de multe lucruri de învățat de la dumneavoastră, v -am admirat pentru toată corectitudinea și personalitatea puternică de care ați dat dovadă. Îmi cer iertare pentru zilele în care mi-ați părut imposibilă, deși știam că aveți dreptate. Ne-ați părăsit atât de repede iar când ne-ați părăsit ați plecat cu o parte din inimile noastre. Ați fost și veți rămâne cea mai bună dirigintă . Ați zburat atât de repede încât nu ne-ați dat șansa de a ne reîntâlni. Dumnezeu să vă ierte!”, a scris o elevă. 

“Drum lin spre cer! Sincere condoleanțe ,ați fost o diriginta minunata, un om minunat!”- mesajul unei alte eleve. 

“Dumnezeu sa va odihnească în pace pe dumneavoastră și pe familia dumneavoastră, ati fost si veti ramane in inimile noastre. Ati fost ca o mamă doamna dirigintă. Drum lin spre cer!”

“Nu cred asa ceva, nu cred…scumpa profesoara, cea mai iubita de noi. Odihna vesnica!Condoleante!” Manuela Danilcenco lucra la Liceul Tehnologic Ioan Corvin din Huși. Era singură la părinți, iar mama femeii a suferit un șoc în momentul în care a aflat cumplita veste. Singurul său copil nu mai este. Duminică seara, rudele și apropiații familiei Danilcenco s-au strâns în apartamentul rămas gol după moartea celor trei. Cu o zi înainte de cumplita tragedie, Manuela Danilcenco își sărbătorise ziua de naștere. Fiul acesteia, Theodor Danilcenco urma să se căsătorească, iar pregătirile pentru nuntă erau în toi. 

Tragicul accident

Cei trei membrii ai familiei Danilcenco au murit duminică după-amiază, într-un cumplit accident produs în apropiere de Bălţaţi, judeţul Iaşi. Alte patru persoane au fost rănite şi au ajuns de urgenţă la spital. Tragedia s-a produs pe şoseaua denumită ‘Drumul morţii’ după ce şoferul unui autoturism marca Opel Astra, în care se mai aflau alte trei persoane, a decis să întoarcă peste marcajul dublu. În acel moment, şoferul unui autoturism marca Jaguar F-Pace a observat prea târziu intenţia celuilalt şofer şi nu a putut evita accidentul. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul Opel Astra a fost complet distrus, iar cei patru oameni aflaţi în interior au murit pe loc. Alte patru persoane din Jaguar au fost rănite. Două dintre ele au refuzat să primească îngrijiri medicale, iar celelalte două au fost transportate de urgenţă la Spitalul de Urgenţă ‘Sf. Spiridon’ din Iaşi. Martori la cumplitul accident, alţi şoferi au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului au ajuns numeroase echipaje medicale, de Poliţie şi de Descarcerare. Pompierii de la Descarcerare s-au chinuit zeci de minute să îi scoată pe cei patru pasageri din Opel-ul transformat într-un morman de fiare contorsionate. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei patru.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.