Conecteaza-te cu noi

StiriEst

A fost chemat SMURD-ul după un vaccin făcut unui bebeluş, în cabinetul medicului de familie

Publicat

in

Un echipaj SMURD ar fi intervenit la cabinetul unui medic de familie, după vaccinarea unui bebeluş în vârstă de două luni. 

Micuţul ar fi suferit o reacţie alergică gravă, imediat după ce medicul i-ar fi făcut vaccinul de două luni , prevăzut în calendarul naţional de vaccinare, informează monitorulbt.ro.

Bebeluş transportat la spital după un vaccin

Un bebeluş de două luni ar fi început să se simtă rău imediat după efectuarea vaccinului, în cabinetul unui medic de familie din Botoşani, însă nu este clar monentan dacă reacţia copilului a fost declanşată de vaccin sau de alte afecţiuni.

Potrivit monitorulbt.ro, copilului i s-a făcut rău imediat după vaccin, fiind nevoie de intervenţia echipajului SMURD. Bebeluşul ar fi început să dezvolte o reacţie alergică pe piele, fiind acoperit de bubiţe şi chiar băşici cu lichid la nivelul tălpilor, scrie sursa citată.

“Din fericire copilul era într-un cabinet medical, iar personalul de acolo a ştiut ce trebuie să facă. Echipajul TIM l-a stabilizat în scurt timp şi ulterior l-a transportat la Pediatrie pentru supravehere şi tratament de specialitate”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD, citat de monitorulbt.ro.

Roxana DURLEA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.