CMR Case din lemn
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un bărbat din Vaslui a minţit că îi naște soţia pentru a ajunge în oraș cu ambulanţa

Publicat

in

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță din județul Vaslui au explicat că, în acest an, la fel ca și în anii trecuți, s-au confruntat cu numeroase apeluri false la numărul unic de urgență 112.

Inventivitatea oamenilor nu are limite atunci când vine vorba de a se descurca, motiv pentru care apelurile la 112 și solicitarea unei ambulanțe pe post de taxi au continuat și în acest an. Iată câteva din situațiile în care salvările au fost puse pe drumuri inutil. 

Un bărbat din comuna Ferești (Vaslui) a mințit că îi naște soția, doar pentru a ajunge în Vaslui, iar drumul era înzăpezit. Pentru a fi mai credibil, bărbatul și-a pus soția și fiul de 14 ani să imite scâncetele unui nou-născut.

În Vaslui, pe lângă bărbatul care a sunat la 112 și a mințit că îi naște soția, un alt apel fals la 112 a rămas în amintirea angajaților de la Ambulanță. O femeie din satul Siliștea, comuna Iana, gravidă în luna a opta, a sunat la 112 și a explicat că urmează să nască.

Preluată de ambulanță, femeia a explicat că, în realitate, nu are contracții, însă soțul voia să o ia în grădină la curățat de buruieni, iar ea nu voia să stea în soare.

Tot la Vaslui, un bărbat din satul Duda a sunat la 112 și a explicat că vomită și nu se simte bine.

Bărbatul a fost transportat la spital, iar în momentul în care a ajuns la UPU, a sărit de pe targă și a precizat că trebuie să prindă microbuzul spre București.

Roxana DURLEA

Populare