Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Bărbatul din Suceava care a bătut un minor, coleg de şcoală cu fiul său, reținut

Publicat

in

Scene şocante în curtea unui liceu din Suceava. Un tată l-a bătut cu bestialitate pe un coleg al fiului său. Mai mult, şi-a încurajat băiatul să-i urmeze exemplul şi să-l lovească cu pumnii şi picioarele. Totul s-a petrecut sub ochii altor elevi care au filmat bătaia. Agresorul a fost reţinut de poliţie.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Imagini cutremurătoare au fost surpinse în curtea Liceului Tehnologic din Dumbrăveni, Suceava. Sub privirile mai multor elevi aflaţi în pauză, un adolescent de 17 ani este încolţit de un coleg cu doi ani mai mic şi de tatăl acestuia. Bărbatul a intrat fără probleme în curtea şcolii, l-a lovit pe băiat, apoi şi-a încurajat fiul să dea cu pumnii şi cu picioarele. Violenţa tatălui i-a fost model fiului. Băiatul loveşte fără milă.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Paznicul nu se afla în acel moment în curtea liceului. Niciun elev care a fost martor la violenţe nu a alertat profesorii. Copiii au filmat, iar unii chiar s-au amuzat. 

Mihaela Apetrei, director Liceul Tehnologic din Dumbrăveni: Avem un paznic, dar nu face faţă la toate clădirile. Avem trei corpuri de clădiri la centru şi alte două clădiri pe raza comunei Dumbrăveni

Bătaia a continuat în stradă. Adolescentul lovit a reuşit să scape de urmăritorii lui şi să-şi cheme în ajutor fratele mai mare. Tânărul a urcat la volanul maşinii, dar, a devenit următoarea ţintă a tatălui-agresor. 

Fratele elevului bătut spune că „a venit la maşină şi a început să dea cu pumnii în capotă, în parbriz, în aripi, în uşi, în oglindă„.

Tatăl elevului bătut spune şi el că „i-a spart geamul, după aia i-a tras cu cuţitul în faţă. I-a spart buza. I-a spart şi aripa, şi portiera„.

Familia victimei a făcut plângere, iar tatăl bătăuş a ajuns la poliţie. Împotriva fiului său de 15 ani, poliţiştii nu pot lua măsuri. Şcoala va decide sancţiunile. Băiatul lovit va lipsi o săptămână de la şcoală pentru a se reface. 

Mihaela Apetrei, director Liceul Tehnologic Dumbrăveni: Noi vom respecta procedura internă, constituirea comisiei de cercetare disciplinară

Cristina Fulop, psiholog: Violenţa e praticată ca metodă de educaţie şi ca metodă de a soluţiona diverse probleme. Suntem într-un risc mare să repetăm acelaşi comportament, iar în cazul băieţilor care au taţi agresivi, procentul e foarte mare 

În urmă cu două zile, tot în Suceava, două mame s-au lovit în faţa copiilor din cauza unui loc de parcare din faţa şcolii.  

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.