Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Noi strazi cu sens unic in municipiul Vaslui! Iata lista !

Publicat

in

Începând de miercuri, 16 octombrie, mai multe străzi intens circulate  din municipiul Vaslui vor fi cu sens unic. Primăria și reprezentanții Poliției Localr Vaslui spun că astfel se va fluidiza traficul rutier.

“Continuăm, în această toamnă, implementarea seturilor de măsuri dispuse pentru fluidizarea circulației în municipiul nostru și vă informăm că începând cu ziua de miercuri,16 octombrie, se vor monta indicatoarele de SENS UNIC pe următoarele trasee: 

1. str. Avântului, dinspre str. Vasile Alecsandri înspre str. M-șal Constantin Prezan; pe aleea dintre str. Avântului și Monumentul Eroilor se va circula în ambele sensuri;

2. aleea ce leagă str. Donici cu str. Călugăreni, sensul unic va fi pentru coborâre, până în zona parcării dintre blocurile 11 și 13;

3. între blocurile A1 și A2, sensul unic fiind dinspre blocul Goscom, paralel cu str. Mihail Kogălniceanu, până la colțul blocului A2; pe tronsonul dinspre parcul Donici și capătul sudic al blocului A1 se va circula în ambele sensuri;

4. dinspre str. Spătar Angheluță către str. Costache Negri, până la Centrul de zi Bucuria;

5. pe str. Zimbrului, pe sensul de coborâre, dinspre intersecția cu str. Dragoș Vodă, între blocurile 328 și 326. Urcarea se va face prin spatele blocului 329 către str. Dragoș Vodă.

Vă reamintim că aceste modificări vin ca urmare a aprobării în Consiliul Local a hotărârii nr. 82/27.06.2019 a Raportului comisiei de reglementare a circulației pe drumurile publice, în care sunt cuprinse măsurile menționate mai sus. 

În următoarea perioadă, echipaje ale Poliției Locale vor îndruma conducătorii auto pentru conformare la noile indicatoare rutiere”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale. 

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.