Conecteaza-te cu noi

StiriEst

O tânără a fost prinsă cu amantul în casă, la Iaşi. L-a filmat gol şi l-a şantajat pe bărbat, împreună cu iubitul gelos

Publicat

in

O tânără din Iași a fost prinsă de iubit cu amantul în pat. Atât femeia, cât și iubitul acesteia au ajuns în arestul Poliției, după ce l-au filmat pe amant, care a fost şi bătut, l-au amenințat și i-au cerut o sumă importantă de bani. Tânărul, care nu-și dorea decât o seară romantică a fost terorizat câteva ore, fiind lovit de iubitul femeii.

Scăpat din mâinile celor doi, a mers la Poliție și a depus o plângere. În urma verificărilor, cei doi iubiți au fost reținuți pentru 24 de ore, iar mai apoi au fost eliberaţi şi plasați sub control judiciar.

Maria Păunița Cecan are 25 de ani și împreună cu iubitul ei, 30 de ani, Alin, a pus la cale un plan de şantaj. În urmă cu un an, femeia a avut o relație cu un alt tânăr,de loc din Suceava, scrie BZI. Cu acesta nu ar mai fi ținut legătura de câteva luni, însă, pe data de 18 septembrie, și-au dat întâlnire în apartamentul pe care tânăra îl deține în Iaşi.

Când tânărul sucevean a intrat în apartamentul Păuniței, credea probabil că va avea parte de o seară de neuitat. Chiar așa a fost. În jurul orei 21:00, tânărul avea să fie surprins gol de iubitul fetei, lângă aceasta. Iubitul Păuniței a început să facă scandal și să-l lovească pe “amant”.

Ulterior Păuniţa şi iubitul ei, Alin, l-au filmat dezbrăcat pe tânărul amorez și i-au cerut o sumă importantă pentru ca imaginile să nu ajungă pe rețelele de socializare. “Victima a mers în apartamentul femeii unde a fost surprins de prietenul acesteia. Cel din urmă l-a lovit, amenințat și filmat cu telefonul mobil. Ulterior, l-a șantajat, cerându-i suma de 5.000 de euro pentru a nu face publice imaginile.”, a precizat o sursă din cadrul anchetei. 

Atât Păunița, cât și iubitul ei au fost ridicați de polițiști și trimiși în spatele gratiilor pentru 24 de ore, pentru că au pus la cale un asemenea plan. Deși procurorii ieșeni au cerut arestarea celor doi iubiți, judecătorii i-au lăsat în libertate.

“Instanța respinge, ca fiind nefondată, propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași privind luarea măsurii arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile față de inculpații Pricope Alin Ionel și Cecan Maria Păunița și, în consecință, dispune punerea în libertate a inculpaților care sunt reținuți în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.”, au precizat judecătorii.

Maria Păunița Cecan este acuzată de șantaj și complicitate, iar Alin Ionel Pricope este acuzat de distrugere, șantaj, lovire și amenințare. Cei doi și-au pus victima să scrie un fel de contract prin care se angaja că achită 5.000 de euro pentru ca imaginile cu el dezbrăcat să nu ajungă în spațiul public. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.