Conecteaza-te cu noi

Bursa zvonurilor

BURSA Zvonurilor! Batalie pe viata si pe moarte pentru scaunul de prefect! Cine pazeste usa de la intrare

Publicat

in

Perioadă tensionată pentru toți cei care așteptată ședința de Guvern care să îi schimbe din funcții pe prefecți. Actualul prefect,  Eduard Popica și-a mai dezumflat un pic mușchii și așteptă cuminte ordinul prin care urmează să fie „detronat” de liberali. Toată lumea politică simte vântul călduț de schimbare care bate prin județ. La Prefectura Vaslui vine un val de tinerețe. Eternul candidat la orice Tudor Polak vrea funcția de subprefect. Mămica i-a transmis că nu îi garantează că îi va îndeplini dorința. I-a promis în schimb că îi dă bani să iasă în oraș la o înghețată. Tudor Polak nu e nesimțit, el chiar simte că îl poate completa pe veteranul Isabel Bogdan. Asta cu condiția ca ALDE să nu primească mult râvnitul post de subprefect unde Sorin Braniște săgeata și cărătorul de servietă al fostului senator Cristian David, revine pe cai mari după încercarea de trădare a lui Daniel Olteanu, aghiotantul lui Calin Anton Popescu Tariceanu Inima Zburdalnica. Braniște visează și el să suprevegheze din postura de subprefect pașapoartele și pe prefectul liberal. Isabel Bogdan a mai fost parașutat la Prefectură acum aproximativ trei ani de la Casa de Pensii, acolo unde era director. După ce PNL l-a făcut mare, Isabel a demonstrat că în realitate este mic. A acceptat repede să se prostitueze și asemenea șobolanilor care părasesc barca atunci când se scufundă, Bogdan a tradat PNL în 2017. S-a milogit atunci la ușa ALDE, formațiune aflată în coaliția de guvernare la vremea respectivă. Cât a fost prefect Isabel Bogdan a demonstrat că nu știe care îi sunt atribuțiile de prefect și astfel munca de zi cu zi a fost lăsată în plan secund. Isabel a mai suferit un esec! Din fericire nu unul amoros! A plâns luni la rândul după un post de conducere la București, la Ministerul Muncii. Nu a reușit însă! A reușit în schimb să impresioneze PSD și să rămână directorul pensionarilor. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

La Prefectura Vaslui raman libere atat scaunul de prefect cat si cel de subprefect. Cum toata lumea a aflat deja ca vor pleca acasa Mircea Gologan si Eduard Popica, sacalii au inceput sa rupa usile partidelor care trec din opozitie la putere. Se pare ca pentru functia de prefect sunt vizati si cativa dintre actualii angajati ai institutiei, angajati agreati de USR. Aceasta formatiune politica il vrea ca prefect pe un subaltern al lui Eduard Popica, bine vazut de cei din cladirea alba construita acolo unde pe vremuri era Parcul Trandafirilor. Omul are sanse mari sa ajunga prefect ca doar nu i-a filat degeaba in ultimii ani pe superiorii si pe colegii sai. Individul gestioneaza toate documentele intrate si iesite din Prefectura. 

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Bursa zvonurilor Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.