Conecteaza-te cu noi

StiriEst

A murit Alexandru Badiu, tânărul din Bârlad care s-a împuşcat în cap de faţă cu soţia, după o ceartă

Publicat

in

Alexandru Badiu, polițistul din Caracal care s-a împușcat în cap pe 13 octombrie, a murit miercuri seara la spitalul din Craiova. 

Alexandru Badiu, un tânăr de 31 de ani, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, s-a împușcat, duminică după-amiază, în apartamentul său din municipiul Caracal. Bărbatul era din Bârlad, iar de o lună lucra în cadrul Poliției oltene și era ajutor al șefului de la Postul de Poliție Corbu. 

Paramedici SMURD de la Caracal și cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt au intervenit la fața locului, acesta fiind găsit inconștient și în stare comatoasă. A fost transportat la Spitalul Caracal, iar de aici a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

Alexandru era căsătorit de un an cu Roxana şi de o lună cei doi se mutaseră la Caracal, înpreună cu părinţii fetei. Duminică, spun sursele Observator.tv, cei doi s-au certat în bucătorie şi Alexandru a plecat în altă cameră, s-a întors cu pistolul din dotare şi l-a us la tâmplă, apoi a apăsat pe trăgaci sub ochii soţiei, îngrozită de ceea ce vede.

Cristian AVRAMESCU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.