Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Inca o minora dintr-un centru a disparut! Ionel Armeanu este ocupat cu campania PSD

Publicat

in

Alina Petronela Dodu, o minoră în vârstă de 14 ani, a dispărut ieri și este căutată de polițiști. Copila este 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

din localitatea Rebricea, județul Vaslui și a plecat voluntar dintr-un Adăpost de Zi și Noapte pentru Copiii Străzii, amplasat pe raza municipiului Vaslui. Potrivit autorităților, fata nu s-a mai întors până în prezent. La  data  dispariției, tânăra era îmbrăcată cu blugi albaștri, rupți și purta un tricou negru. Semnalmente : Înălțime de aproximativ 1.60 metri, greutate de aproximativă 60 kg., părul blond, ochi albaștri. În prezent, poliţiştii vasluieni desfășoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute. 

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

In urma cu o luna de zile un alt copil internat in Centrul de noapte si zi aflat in subordinea Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui, a fost dat disparut. Potrivit surselor judiciare atunci a fost vorba despre un copil care fusese recent abuzat sexual si pe care subalternii lui Ionel Armeanu l-au lasat sa plece din centru si sa mearga la balci. 

Orfani abuzați sexual sau transformați în sclavi, ținuți flămânzi și în mizerie. Incompetentul Ionel Armeanu este ținut în brațe de PSD

Nu trece lună an fără vreun caz revoltător, de abuz asupra copiilor instituţionalizaţi. Asta arată clar cât de bolnav şi de disfuncţional este sistemul de protecţie socială din aceast județ și cât de competent este longevivul director Ionel Armeanu. Zeci de copii şi adolescenţi internaţi în centrele de plasament, cad periodic victime ale abuzurilor și violenței. Mai mult decât atât, potrivit poliţiştilor, atunci când victimele vor să denunţe ororile, au rețineri din cauza urmărilor.

Centrele de copii si azilele de bătrâni din județul Vaslui nu sunt nici pe departe acele instituții în care oamenii singuri ar trebui să primească ajutor. Atmosfera e sumbră încă de la intrare.Cei internați în centrele din subordinea căpușatei Direcții de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, sunt vai de capul lor. Sunt oameni care plâng după un blid de mâncare, copii și bătrâni care nu au parte de afecțiune. Mâncarea bună ajunge pe mesele de acasă ale angajaţilor, spune paznicul unui azil de stat. Accesul în instituțiile sociale aflate în subordinea veșnicului și competentului director Ionel Armeanu, este strict interzis. În spatele uşilor ferecate ale centrelor sociale, bătrânii și copiii duc o viaţă infernală. Directorii de centre dezvoltă adevărate afaceri cu banii statului pe spatele amărâților. 

Trei copii dintr-un centru de plasament, bătuți cu sălbăticie! Pe Armeanu nu l-a întrebat nimeni nimic!

Trei fraţi care trăiesc într-un centru de plasament din Negreşti au fost sechestraţi într-o dubă de un individ şi bătuţi cu sălbăticie. Cel mai mare dintre ei a fost lovit cu un ciocan în cap. 

Agresorul i-a scos cu ușurință chiar din centrul de plasament și i-a pus să muncească la firma lui, o spălătorie pe care o are în oraşul Negreşti. Acolo i-a lovit cu sălbăticie.

Cel mai mic dintre fraţi are 13 ani, iar cel mai mare, 17. Unul dintre băieţi a fost lovit cu portiera, în timp ce încerca să scape. Copii au reuşit să fugă desculţi şi au sărit peste nişte garduri, în dorinţa de-a ajunge la centru. S-au întâlnit cu fratele lor mai mare, care a alertat poliţia, sunând la numărul de urgenţă 112.

Copiii sunt de cinci ani în grija Direcţiei de Protecţie a Copilului. La centrul de plasament nimeni nu le-a sesizat lipsa. Încă o dovadă ca Ionel Armeanu și gasca lui sunt ocupați cu alte lucruri. 

Două copile dintr-un centru de plasament au fost abuzate sexual

Două fete de 12 şi 13 ani au fost abuzate sexual în timp ce se aflau în grija Protecţiei Copilului. Agresorul este un bărbat care a reusit sa  intre în centrul de plasament în care erau internate fetele, după ce a pretins că că ar fi reprezentantul unei fundaţii.

Cele două fete, în vârstă de 12, respectiv 13 ani, se află internate într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bârlad, de mai multe luni, dar cu toate că au fost abuzate sexual în repetate rânduri, cei care trebuiau să aibă grijă de ele, nu au mirosit nimic. Bărbatul care abuza sexual copilele a început să o viziteze inițial pe minora de 12 ani . A intrat extrem de ușor în centrul social din subordinea lui Armeanu după ce a spus că este reprezentanul unei fundaţii umanitare care doreşte să ajute copiii aflaţi în dificulatate. Neregulile nu se opresc aici! Copiii de care Armeanu și gașca lui trebuiau să aibă grijă, au fost lăsați la cheremul dezaxaților sexual. Evident că pe Ionel Armeanu nu îl întreabă nimeni nimic. El face mereu anchete, dar niciodată nu găsește vinovați. Turma de subalterni angajați cu pile sa taie frunze la câini, trebuie protejată. 

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.