Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Protest al localnicilor! Satele vasluiene sunt ingropate in noroaie, drumurile asteapta asfaltul

Publicat

in

Sâmbătă 26 Octombrie locuitorii comunelor Ciortesti, Dolhesti din județul Iași și cei din comuna Bunești-Averești judetul Vaslui vor protesta pe DJ244 D la limita intre județele Iași și Vaslui. “Am ajuns la capătul puterilor. Nu se mai poate asa ceva. Suntem nemultumiti de starea drumului județean Codaesti-Husi. Asteptăm sa ne întîlnim într-un număr cât mai mare pentru a le transmite autorităților nemulțumirile și pentru a le arăta starea deteriorată a DJ 244D mai ales cel din județul Iași”, au spus localnicii. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Satele vasluiene sunt ingropate in noroaie! De mai bine de 20 de ani PSD are puterea pe mana, dar infrastructura este la pamant!

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

O mare parte din judetul Vaslui este inghitita de noroaie. La fel ca acum câteva secole. Oamenii merg prin namolul pana la genunchi de cand se stiu. Asa merg copiii la scoala si asa se duc mortii la groapa. In unele sate cortegiile funerare se împotmolesc de câteva ori în nămolul de pe uliţă, care le ajunge oamenilor până la genunchi. Primarii spun că n-au bani de asfaltarea drumurilor, iar conducerea PSD a judetului este total dezinteresata de subiect. Multe din drumurile comunelor din judet sunt impracticabile. Un obstacol uriaş pentru ambulanţe şi chiar pentru maşinile de pompieri care ar trebui să intervină, la nevoie. Problemele infrastructurii sunt mai vechi insa de 20 de ani, dar pesedistii nu au reusit in timpul in care au pus dintii oe ciolan sa ii scoata pe oameni din mocirla. Acum PSD are o singura preocupare: sa mai prinda un mandat in fruntea judetului.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.