Conecteaza-te cu noi

StiriEst

UPDATE Fetita de 12 ani care a disparut dupa ce a iesit de la scoala, a fost gasita

Publicat

in

UPDATE Fetița dispărută ieri după ce a terminat orele la școala a fost găsită. Oamenii au văzut cazul pe rețelele de socializare și au ieșit din case, in miez de noapte, și au căutat-o !! Fetița a fost găsită in scara unui bloc de pe strada Grigore Ureche, vie și nevătămată. Ajunsese acolo , însă, pentru ca a stat în zona respectivă cu chirie , in urma cu ceva timp. A stat alături de părinții ei care au fost nevoiți sa plece la munca in străinătate. Și sa o lase in grija unei cunoștințe apropiate.  “A mers acolo pentru ca parintii i-au spus ca vor veni acasa ! Și fetița s a bucurat ca ii va revedea.  Și a mers acolo să ii aștepte , să se bucure de venirea lor ; a mers acolo unde a știut ea ca a avut clipe fericite!!! Doar ca între timp , planurile s-au schimbat și ei nu au mai venit. Iar fetița a rămas sa viseze in scara unui bloc in care a trăit clipele ei de fericire ….”, a scris pe facebook Catrinel Cojocaru. 

Moldoveanu Ana Maria este din Piatra Neamț și are 12 ani. Vineri a fost la școala fiind eleva gimnaziului nr 6  de pe strada Progresului. În jurul prânzului când fetița de 12 ani a ieșit de la școală nu a revenit acasă. Era in uniformă !

Polițiștii au fost sesizați despre dispariție vineri la orele 21.00 și au început căutările!

Semnalmente: înălțime – 1,60 metri, greutate –  50 de kilograme, păr șaten lung, prins într-un coc, ochi verzi. La momentul dispariției, fetița era îmbrăcată cu uniforma școlară, avea în piept un ecuson cu inscripțiile unității școlare, blugi verzi, geacă neagră cu buline albe și în picioare purta o pereche de pantofi vișinii, de lac.  Nu ignorați , fiți vigilenți și dacă o vedeți sunați la 112.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.