CMR Case din lemn
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Buzatu: “Imi vine sa rad! Cum sa crezi ca un om ar putea sa saraceasca un judet?” VIDEO

Publicat

in

Liderul local al PSD sustine ca inlaturarea Guvernului Dancila a produs haos in administratie si ca primarii sunt cei mai afectati. Dumitru Buzatu a declarat la Interviurile STIRIEST , ca PSD este un partid de stanga extrem de puternic, iar firmatiunea politica are capacitatea sa se reformeze. ”Cu totii suntem ingrijorati de constructia bugetara a anului viitor si mai ales de resursele financiare care vor fi alocate pentru modernizarea localitatilor. PNDL a produs efecte mai bune decat programele europene, s-au facut mai multe investitii in infrastructura. Este un program avansat de PSD. Mai sunt si programele de crestere a veniturilor. Toate astea constituie ingrijorare. PSD este un vector politic de stanga. Indiferent de suisurile si coborasurile inevitabile ale campaniilor electorale, PSD este un partid viabil, capabil sa se reformeze si sa apara ca unul din elementele principale ale vietii politice”, a declarat Dumitru Buzatu.

Liderul PSD mai sustine ca nu ii intelege pe acei oameni care sustin ca formatiunea politica din care face parte a distrus si furat judetul Vaslui. 

”Iti vine sa razi de naivitatea unor asemenea afirmatii . Care poate sa fie raul, spun unii ca am saracit judetul, dar a fost judetul Vaslui vreodata atat de bogat incat a saracit acum sub guvernarea PSD? Ca sa nu mai vorbim de faptul ca la guvernare s-au perindat de-a lungul anilor mai multe partide politice, liberali, taranisti, pedelisti. Lucrurile acestea chiar daca noi le uitam, ele se rasfrang in planul constiinei comune, acolo unde oamenii simt efectele acestor politici si de asta PSD revine pentru ca intotdeauna politicile au fost de mai larga respiratie si au afectat in sensul pozitiv o masa mai mare de oameni”, afirma Buzatu.

 Acesta a mai declarat ca nu vrea sa intre in polemica si ca nu vrea sa le raspunda celor care comenteaza pe retelele de socializare. 

”Eu ocolesc subiectul acesta si nu intru in jocul comentariilor pentru ca este o naivitate sa crezi ca un om ar putea face ceva ca sa saraceasca un judet. Cum ar putea acel om sa faca asa ceva, prin ce metode? In primul rand exista autonomia locala si fiecare unitate administrativ teritoriala se guverneaza. Eu nu pot sa impun unui primar ce sa faca. Pot sa il sprijin financiar sa isi realizeze niste obiective. Este un nonsens evident in aceste acuzatii si nu imi bat capul sa le contrazic pentru ca avem o gramada de lucruri practice de facut”, a subliniat Dumitru Buzatu. 

Sorin SAIZU

Populare