Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Copii plini de bube, tinuti flamanzi si in mizerie. Autoritatile habar nu au de ei- FOTO

Publicat

in

Caz disperat în județul Suceava unde copiii unei familii trăiesc în condiții greu de imaginat. Flămânzi, neglijați și plini de bube cauzate de mizeria din jurul lor. Imaginile sunt greu de privit! Copiii, printre care și un bebeluș, au răni pe tot corpul, includiv în cap. Nici asistentul social din Stilpicani, nici cei de la Protecția Copilului, nu au luat pânâ acum vreo măsură. Cazul micuților a fost făcut public pe rețelele de socializare. “Cer ajutorul tuturor. Va rog frumos ajuati-ma ca aceste imagini să ajungă la cei de la DGASPC Suceava. Cei de acolo trebuie să se sesizeze în acest caz. Doi copii minori sunt ținuți în mizerie inumană de nedescris într-o localitate din Stulpicani de catre mama lor Pazar Mădălina.

Din cauza bubelor, tatăl minorilor si a ajuns cu ei la Urgențe, la Spitalul Municipal Suceava“ , a scris pe facebook Marioara Mazilu. 

Ana MUNTEANU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.