CMR Case din lemn
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Val de aer tropical în România. Urmează temperaturi de 25 de grade Celsius

Publicat

in

Vortexul polar care a lovit România în aceste zile va fi înlocuit, din weekend, de un vla aer tropical. Potrivit meteorologilor, săptămâna viitoare, vor fi regiuni unde se vor înregistra chiar şi 25 de grade Celsius. 

După episodul cu vreme rece de la sfârşitul lunii octombrie şi prima zi din noiembrie, după ce un val de aer polar a pătruns în România, vremea va intra într-un proces de încălzire.

Astfel, în săptămâna 4 – 11 noiembrie 2019, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât normalul perioadei la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice.Potrivit meteorologilor, valorile maxime pot atinge temperaturi de peste 20 de grade Celsius, chiar spre 25 de grade Celsius.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, anunţă jurnaldevreme.ro.

Specialiştii transmit că vremea caldă este posibil să se menţină şi în săptămâna 11 – 18 noiembrie, când temperaturile medii ale aerului se vor situa ușor peste normalul perioadei. 

Ana MUNTEANU

Populare