CMR Case din lemn
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Ce s-a intamplat cu copilul disparut din Neamt de trei zile. A plecat la scoala si nu s-a mai intors

Publicat

in

Mihai Zamfir, un adolescent în vârstă de 14 ani, este căutat de trei zile de poliţiştii din Neamţ, după ce a dispărut fără urmă în timp ce se ducea spre şcoală.

Băiatul nu avea la el bani sau telefon mobil.

Elev căutat în Neamţ, dispărut în drum spre şcoală

In ziua de 31.10.2019 in jurul orei 07:25, adolescentul Mihai Zamfir a plecat la scoala si nu a mai revenit la apartamentul unde este internat ca persoana asistata social in cadrul Complexului de Servicii Familia mea – Roman.

Semnalmentele minorului Zamfir Mihai: inaltime 1,56m, greutate 47kg, corpolenta normala, par saten cu breton, fata ovala, frunte lata, ochi caprui, prezinta pistrui pe fata si era imbracat cu geaca de fas bleumarin cu gluga gri, pantaloni de culoare inchisa, adidasi negri, tip sport cu talpa alba. Minorul nu avea asupra sa, sume de bani, telefoane mobile sau actul de identitate.

Inaltime: 151 cm, Greutate: 45 kg, Culoare piele: ALBA, Corpolenta: SLAB, Culoare par: BLOND, Natura par: DREPT, Lungime par: SCURT, Coafura: ADUS SPRE FRUNTE, Contur fata: OVAL, Inclinare frunte: VERTICALA, Culoare ochi: VERZI, Profil nas: DREPT.

Dacă dețineți informații, apelați serviciul unic „112”!

Adriana ADAM 

Populare