Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Şofer român de TIR plânge în parcare, în Austria: „Nu vrea bani, vrea doar ceva de mâncare”

Publicat

in

Şofer român de TIR plânge în parcare, în Austria. Bărbatul a vorbit la telefon cu mai mulţi colegi şi aceştia au fost impresionaţi de situaţia lui: „Nu vrea bani, vrea doar ceva de mâncare”.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Un şofer român de TIR a cerut ajutorul pe grupurile de Facebook ale camionagiilor, dintr-o parcare din Austria. El spune că a fost implicat într-un accident şi nu mai are bani să ajungă acasă, iar patronul firmei pentru care lucrează l-a lăsat baltă, nu răspunde la telefon.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Mai mulţi colegi ai românului au luat legătura cu el, după ce s-a specula tiniţial că e vorba despre un escroc care vrea să profite de spiritul de solidaritate al şoferilor români din Europa.

„Buna seara…fac aceasta postare in legatura cu domnul care zicea ca a avut un accident si datorită faptului că au apărut 1000 de variante, unii zic ca nu e adevarat, alții ca da, as ruga un coleg care trece prin zona respectivă doar sa intre 2 minute sa verifice care ii cu adevărat situatia!

Sincer mi se par cam dubioase pozele și ca firma este radiată !

Toți ne-am străduit sa ajutam cum putem , sa distribuit pe toate grupurile ! Alți sa trm bani omului in cont 🙏🙏🙏

Domnu Viorel a sunat la un prieten din poliție ! Deci…

Vreau sa mulțumesc tuturor membrilor grupului care au sărit in număr record in ajutor ! oameni care mai scriu și doresc să-l ajute pe acest domn !

Stima și respect ptr voi oameni buni ! ❤️❤️❤️😍😍😍” a fost postarea care a declanşat un val de reacţie şi de confirmări a situaţiei şoferului. Acesta a trimis două fotografii cu camionul, iar mai mulţi şoferi au anunţat că au vorbit cu el la telefon şi totul e adevărat: „Da este adevărat e nr lui aici omu nu vrea bani plânge , vrea doar mâncare atât !!!”, a scris un şofer care a vorbit cu el. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.