Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un barbat din Iasi este acuzat ca ar fi otravit fantana de langa casa fostei sotii ca sa o ucida

Publicat

in

Orgoliul rănit al unui bărbat din judeţul Iaşi era să-i coste viaţa pe vecinii săi! Supărat pe fosta soţie, un ieşean a hotărât să scape de femeie. Pentru asta s-a inspirat din istoria Moldovei. Adică a procedat precum înaintaşii lui, care otrăveau fântânile în încercarea de a ucide invadatorii turci sau tătari, scriu cei de la Observator.tv

Din păcate pentru el, bărbatul suspectat că ar fi turnat – de mai multe ori – insecticid în fântâna din preajma locuinţei femeii, a ajuns să fie anchetat de poliţie. O vecină a remarcat că apa are o culoare ciudată şi un miros înţepător şi a sunat la 112.

În doar trei luni, una din fântânile din Costuleşi a fost otrăvită de mai multe ori. Cele şapte familii care au rămas fără apă spun că vinovat ar fi un fost vecin.

Fântâna vizată de bărbatul de 71 de ani este situată chiar la poarta fostei soţii. Zeci de ani oamenii nu au avut problme cu apa. Acestea au apărut abia după ce s-a încheiat mariajul celor doi.

Fosta soţie a celui suspectat se teme pentru viaţa ei aşa că a cerut ordin de restricţie împotriva celui cu care a trăit zeci de ani, potrivit Observator.tv

În timp ce poliţiştii anchetează cazul, bărbatul de 71 de ani se bucură de libertate. Dacă rezultatele anchetei vor demonstra că se face vinovat de otrăvirea apei acesta riscă o amendă pentru infectarea fântânii. În replică, bătrânul susţine că este nevinovat şi că totul este o înscenare pusă la cale de fosta soţie.

Radu NEAGU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.