Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Benzinărie atacată de clienţi, într-un sat din Iaşi. Cum s-a salvat vânzătorul

Publicat

in

Atac violent într-o benzinărie dintr-o comună din județul Iași.

Vânzătorul a fost luat la bătaie de către doi tineri, chiar în interiorul stației și nimeni nu i-a putut sări în ajutor. Abia când le-a spus agresorilor că există camere de supraveghere, bătăusii au luat-o la fugă. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum cei doi tineri au oprit mașina să alimenteze și preț de câteva minute au chiar și o discuție cu vânzătorul.

Apoi, cei doi indivizi intră în benzinărie și după un schimb de replici se năpustesc asupra bietului om și îl lovesc. Când au văzut camerele de supraveghere cei doi s-au făcut nevăzuți. Polițiștii au dat imediat de urma suspecților. Aceștia au povestit că ar fi fost înșelați la cantitatea de combustibili și au încercat să ceară explicații.

Pe de altă parte, administratorul benzinăriei spune că angajatul său a fost lovit și amenințat și că cei doi ar fi comis o tentativă de tâlhărie.

Pe numele celor soi suspecți a fost deschis un dosar penal de lovire și alte violențe.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.