Conecteaza-te cu noi

StiriEst

El este fiul preotului prins la volan baut si fara permis. Ce spune tatal sau FOTO

Publicat

in

Fiul preotului din localitatea Vasluiană Șuletea, a fost prins de polițiștii ieșeni la volanul unui BMW. Tânărul în vârstă de 19 ani, beat şi fără permis, a fost urmărit cu 140 km/h prin Iaşi, de poliţişti. După ce l-au prins, agenţii l-au lăsat fără maşină. Tatăl tânărului este devastat de fapta fiului său și susține că el nu este de acord cu astfel de comportament. 

“Vorbesc ca și preot, dar și ca părinte, vă imaginați că nu este o situație tocmai comodă, o situație tare neplăcută. Eu ca părinte condamn lucrul acesta. Din punct de vedere al tatălui nu pot decât să insist mai mult asupra educației lui, este reprobabil ce a făcut, dar sper să fi învățat ceva din evenimentul acesta. A plecat de acasă cu un alt coleg, dar nu știu de ce s-a urcat el la volan când au ajuns în Iași. Lui îi pare rău”, a declarat preotul Aurel Zlat. 

Vă reamintim că fiul preotului a fost oprit noaptea trecută, după o urmărire ca în filme pe străzile Iașului. Polițiștii au reușit să îl oprească abia după ce tânărul s-a băgat pe o străduță îngustă din Tudor Vladimirescu. Astfel au putut oamenii legii să îi blocheze calea. La un moment dat, polițiștii rutieri au observat în trafic un BMW seria 5 care avea folii pe geamurile din față și circula cu viteză. S-au luat după mașină și au solicitat șoferului să oprească pe dreapta. Atunci fiul preotului din Vaslui a accelerat și a fugit. Potrivit polițiștilor ieșeni, tânărul gonea cu 140 km/oră. Justinian Zlat are 19 ani și este fiul preotului din comuna Șuletea, județul Vaslui. El nu avea permis de conducere și a și băut înainte de a se urca la volan, fiind depistat cu o alcoolemie 0,14 mg/lalcool pur în aer expirat. Tânarul este cercetat acum de polițiști pentru conducerea unui autoturism fără permis sub influența băuturilor acoolice și nerespectarea indicațiilor polițiștilor.  Băiatul este cunoscut în comună pentru comportamentul său rebel, iar sătenii susțin că se urca frecvent la volan și conducea cu viteză prin sat. 

Radu NEAGU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.