Conecteaza-te cu noi

Bursa zvonurilor

BURSA Zvonurilor: Un popa s-a dus sa doneze sange, dar nu a putut rata o sedinta foto

Publicat

in

Bogăția, opulența și fățărnicia nu mai sunt de mult privite de protopopul Cătălin Antohi ca având conotații negative. Să te lăfăi în bogăție nu e ceva rău dacă te minți singur că-l slujești pe Dumnezeu și-i îndemni pe alții să-ți dea ție agoniseala lor pentru că așa a spus Iisus Hristos. Să nu vrei să îngropi mortul fără zece milioane, iar nu e nimic rău. Protopopul de Huși, spre exemplu, Cătălin Antohi, a lăsat pentru câteva minute afacerile (oricum banii se adună și fără prezența lui), s-a urcat în bolidul de lux pe care l-a cumpărat de la desfrânatul Onilă și s-a dus să doneze sânge. Și cum stătea el tolănit pe pat așteptând să fie înțepat, bondocul popă a considerat că nu e rău să își facă și niște poze, să le distribuie pe internet, să vadă lumea cât bine face el. La sediul Protopopiatului Huși, s-a desfășurat o campanie umanitară de donare de sânge, a doua din cursul acestui an. La prima rundă de donat sânge, Antohi a ratat ședința foto. 

Un mare fan al desfrânatului Corneliu Onilă, popa din Huși adună tot ce poate de la fostul Preasfințit. Vrea să îi păstreze cât mai vie amintirea: “Acum în pururea și în vecii, vecilor, amin! Pentru protopopul Antohi, credința se măsiară în contribuțiile date la Biserică

Populare

Stiri din categoria: Bursa zvonurilor StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.