Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Două bucătărese de la un liceu din Bacău au furat din mâncarea elevilor

Publicat

in

Două angajate ale unui liceu din Bacău sunt cercetate după ce au furat din mâncarea elevilor. Infracţiunea a fost descoperită de unul dintre paznicii unităţii de învăţământ căruia i s-au părut suspecte sacoşele voluminoase ale celor două femei care lucrau la bucătărie. În acest caz a început o anchetă, iar cele două angajate ar putea să-şi piardă locul de muncă.

Cele două femei sunt angajate la cantina liceului de aproximativ 10 ani. În urmă cu câteva zile, la ieşirea din tură, unul dintre paznicii unităţii de învăţământ le-a cerut sacoşele la verificat aşa cum este obiceiul. În loc să respecte protocolul, una dintre femei a încercat să fugă.

Constantina Hulea – directoarea Colegiului „Mihai Eminescu” din Bacău: Portarul le-a solicitat sa prezinte sacosele pentru ca i s-au parut voluminoase. Una dintre angajate a fugit, insa a fost oprita de portar si in sacosa era un kilogram de faina, un kilogram de malai, ulei, bulion si alte produse

Prinse cu mâncarea elevilor în sacoşe, femeile nu prea au mai avut cum să se apere. Conducerea liceului a chemat Poliţia şi a decis să înceapă şi propria cercetare disciplinară.

Constantina Hulea – directoarea Colegiului „Mihai Eminescu” din Bacău: Nu am mai avut asemenea semnale si astfel de incidente si mi-as dori sa nu mai existe. Risca ruperea contractelor de munca, o sa vedem, nu pot sa iau aceasta decizie singura.

Catalina Crețu – purtator de cuvant IPJ Bacau: Politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat cu privire la doua persoane suspectate de savarsirea faptei

La cantina liceului din Bacău mănâncă în fiecare zi elevii care sunt cazaţi în internatul unităţii de învăţământ, potrivit Observator.tv

Până la finalizarea anchetei, cele două angajate lucrează în continuare în bucătăria unităţii de învăţământ.

Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.