Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Moarte invaluita in mister, la Tatarani! Cum a fost gasit un barbat de vecina sa -FOTO

Publicat

in

Moarte suspecta, in localitatea vasluiana Baltati.  Un barbat  in varsta de 59 de ani a fost gasit, marti seara,  intr-o balta de sange, de catre o vecina care venise sa il cheme a doua zi la munca. Femeia si-a dat seama ca ceva nu e in regula si a anuntat seful de post. Medicii de la Ambulanta au constatat decesul, iar cazul a fost preluat de un procuror criminalist.  Ajutati de medicii legisti, anchetatorii vor stabili in ce imprejurari si-a pierdut viata victima.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

O vecina a mers la Ion Burlacu sa il cheme la munca, a doua zi. L-a strigat, insa omul nu i-a raspuns. S-a uitat pe geam si l-a vazut plin de sange, prabusit cu fata in jos langa un scaun. Speriata, femeia a fugit si a anuntat seful de post. Pana la sosirea ambulantei si la indicatiile omului legii, aceasta s-a intors in locuinta si a observat ca omul nu se misca si nici nu parea sa respire. « M-am dus sa il chem la stana, maine, ca sotul are nevoie de ajutor si el a mai lucrat la noi la stana, asta-vara. Era un om de milioane. S-a inteles bine si cu fetitele mele. Se jucau impreuna. Un om foarte bun, ne pare foarte rau de ce s-a intamplat ! Nu imi dau seama ce a fost acolo. Eu m-am dus, am strigat, nu mi-a raspuns si m-am apropiat. L-am vazut cazut sub scaun, cu fata in jos, numai sange peste tot si am plecat. Am anuntat politia, dar si pe fratele sau. M-am intors la locuinta lui, dar nu era in viata. Era o balta de sange ! Nu avea dusmani ! nu avea cine si de ce sa il omoare, dar Dzeu stie ce a fost acolo ! », a spus Mariana Sirghi, martora.   Cand au aflat de nenorocire, rudele victimei au sosit intr-un suflet sa vada ce s-a intamplat.  In momentul in care unul dintre nepoti a iesit in drum a dat peste doi vecini in stare de ebrietate, care l-ar fi confundat cu proprietarul si, pusi pe harta, l-au intrebat daca vrea sa il bata din noua. Tanarul nu s-a pierdut cu firea si i-a alungat cu batul pe cei doi cheflii. In zona a ajuns o ambulanta de la Substatia Husi, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru proprietar.  «Unchiul meu era un om foarte cumsecade. Muncea din greu sa se intretina, isi vedea de treaba lui, nu intra in scandaluri, daca il jigneai el punea capul in pamant si pleca. Vineri a fost la noi, am mancat impreuna. Un om foarte bun. Cand am auzit ca e mort nu mi-a venti sa cred. Am venit repede. Cand fratele meu a iesit in drum a vazut doi vecini pusi pe scandal, l-au intrebat daca vor sa il bata din nou. Fratele meu i-a alungat. Nu stim ce s-a intamplat exact. Poate achiar acestia l-au batut, la un pahar in plus, poate a cazut. Nu stim, asteptam sa vedem ce spune politia. Pacat de nea Ion ! », a spus Nicu, nepotul victimei. 

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Barbatul locuia singur intr-o casa darapanata, fara lumina, in conditii grele. Nu era casatorit si nu avea copii.  Isi castiga existenta muncind  cu ziua prin sat si se gospodarea cum putea mai bine. Nu s-a certat cu nimeni niciodata, nu se implica si nu provoca scandaluri. Uneori mai bea un pahar cu un vecin, barbat care a si fost vazut, de altfel, impreuna cu un alt localnic, prin fata casei victimei. Vestea ca omul s-a stins a surprins intreaga comunitate. In timp ce unii cred ca a fot ucis, altii nu exclud ca la mijloc sa fie un accident.  Criminalistii si medicii legisti vor face lumina in acest caz. Anchetatorii au ramas in zona toata noaptea, au luat probe si au stat de vorba cu mai multe persoane. Necropsia va stabili insa cauza exacta a mortii.

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.