Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Bonă chinuită de o familie din Suceava, pentru că ar fi furat bani şi amanetat bijuteriile din casă

Publicat

in

O bonă a fost sechestrată, şantajată şi bătută de părinţii pentru care a lucrat şi care au acuzat-o că le-a furat banii şi bijuterii din casă, pe care apoi le-ar fi amanetat la un centru din Suceava.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Femeia, care susţine că este nevinovată, a fost răpită şi aruncată într-o maşină de mai mulţi cetăţeni de etnie romă, sechestrată, lovită şi dusă la o casă de amanet, unde ar fi dus bijuteriile furate, potrivit Observator.tv

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Bonă răpită şi bătută să înapoieze bani şi bijuterii

Potrivit poliţiştilor, cei doi soţi pentru care a lucrat bona şi încă doi complici care au participat la răpire au fost duşi la audieri de poliţişti, iar la acţiune au participat luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale, din zona Inspectoratului Şcolar din municipiul Suceava, considerându-se că există risc ca spiritele să degenereze.

Ulterior, au fost arestaţi pentru 30 de zile atât cei doi soţi, cât şi complicii lor, pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi şantaj.

Bona ar fi fost acuzată că a furat bani şi bijuterii din casă, undeva la o valoare totală de 3.000 de euro, însă femeia susţine că este nevinovată, sustin jurnalistii Observator. De asemenea, la casa de amanet nu s-au putut recupera sau identifica bijuteriile presupuse a fi furate.

Ana MUNTEANU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.