CMR Case din lemn
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Englezoaică abuzată de un român recidivist, dezvăluiri cutremurătoare

Publicat

on

Sharon Jones, o englezoaică de 42 de ani, din Leigh, oraş situat în apropiere de Manchester, a avut puterea să facă dezvăluiri tulburătoare în presa locală, la un an după ce a fost abuzată de un român recidivist.

În noiembrie anul trecut, cu doar două zile înainte să împlinească 42 de ani, Sharon Jones, mamă a patru copii, l-a cunoscut pe Vasile, un român de 49 de ani, într-un club de noapte din localitatea amintită.

Sharon a fost abuzată de român cu două zile înainte de a împlini 42 de ani

Conform Mirror Online, Sharon a plecat singură spre casă, însă românul a urmărit-o, a luat-o pe sus, a dus-o în garsoniera lui şi a violat-o timp de aproximativ două ore.

La un an de la teribilele clipe prin care a trecut, englezoaica a avut puterea necesară să facă o serie de dezvăluiri tulburătoare în presa locală.

Printre altele, Sharon a precizat că “încă nu înţeleg de ce mi s-a întâmplat chestia asta. Îmi aduc aminte că m-a aruncat pe o canapea şi a rupt pantalonii de mine. Am fost atât de terifiată încât am făcut pe mine, însă el zâmbea şi părea că se amuză pe seama suferinţei mele. Eram îngrozită. Am crezut că o să mă ucidă, că o să mă strângă de gât. Deja îmi imaginam cum decurge înmormântarea mea. El râdea şi cred că vorbea în limba lui. Se înfrupta din suferinţa mea. În cele din urmă s-a oprit“.

Chiar şi după cele două ore de agonie, Sharon era în continuare convinsă că va fi ucisă. Aşa că şi-a încercat norocul, respectiv să scape folosindu-se de abilităţile de asistent social.

L-a convins să o elibereze, “mi-a arătat uşa şi mi-a zis du-te“, dar coşmarul avea să continue.

Dat în primire la poliţie, Vasile a fost eliberat pe cauţiune, iar distanţa dintre casa lui şi cea a englezoaicei abuzate era de doar 400 de metri, Leigh fiind, de altfel, un orăşel cu numai câteva mii de suflete.

Astfel că, inevitabil, Sharon l-a mai văzut de cel puţin două ori pe Vasile în momente care avea să-i îngheţe sângele în vene.

Românul care a abuzat-o pe englezoaică era recidivist

Mai mult, pe parcursul anchetei Sharon a aflat, întâmplător, că Vasile a mai fost închis de două ori în România, tot pentru viol, având deja 16 ani de închisoare la activ.

A fost momentul în care englezoaica a început să pună sub semnul întrebării puterea autorităţilor de a-i ţine departe de ţară pe infractorii străini: “Ne punem încrederea în Guvern să ne protejeze şi ei continuă să ne dezamăgească. Nu am primit nici măcar o scrisoare de iertare de la autorităţi care să spună că le pare rău că au permis unui asemenea individ să intre în ţară. Nu îşi fac datoria să protejeze femeile“.

În cele din urmă, magistraţii de la Curtea Coroanei din Bolton l-au condamnat pe Vasile la închisoare pe viaţă, cu posibilitatea de a cere eliberarea pe cauţiune după ce a stat cel puţin 10 ani după gratii.

Românul a stat doar patru zile după gratii. A fost găsit cu gâtul tăiat în celulă şi deocamdată încă nu se ştie exact dacă s-a sinucis sau a fost ucis prin înjunghiere de un coleg de celulă.

Când a aflat că Vasile s-a sinucis, primul gând al lui Sharon a fost că “mă tem că va avea în permanenţă o putere asupra mea. Va rămâne mereu în mintea mea. Trebuie să adun fărâmiţele din viaţa mea şi să-mi reconstruiesc una. Chiar am vrut să mă sinucid când am auzit că e posibil ca şi el să se fi sinucis. Mă temeam că imaginea lui mă va obseda în permanenţă. Am încercat să găsesc o urmă de umanitate în actele lui, dar în condiţiile în care am fost a treia victimă, mi-e greu să cred că a existat aşa ceva în el vreodată“.

StiriEst

Misiune de salvare la Negresti! Barbat prins sub un mal de pamant

Publicat

on

De catre

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” al Județului Vaslui intervine cu trei autospeciale și echipaje specializate (1 ofițer și 10 subofițeri) pentru căutarea / salvarea unei persoane de sex masculin, în vârstă de aproximativ 50 ani, peste care a căzut un mal de pământ, în orasul Negrești.
La intervenție participă și două ambulanțe.
Echipajele acționează deja la fața locului. Din primele informații, peste victimă s-a prabusit un mal de pământ, aceasta fiind găsită la aproximativ 1,8 metri adâncime. Victima prezintă semne vitale.

Citeste in continuare

StiriEst

Medic de la Spitalul Vaslui infectat cu COVID! A intrat in contact cu zeci de colegi si pacienti

Publicat

on

De catre

Un medic de la Sectia ORL de la Spitalul de Urgenta din Vaslui a fost testat pozitiv pentru Covid. DSP Vaslui a declansat o ancheta epidemillogica. Sunt testați șapte pacienți care se aflau internați în secția ORL, dar și multi colegi de ai doctorului. E vorba de medici, asistente medicale si infirmieri. Ancheta se anunță cu atat mai dificilă cu cat medicul făcea naveta la Iași cu microbuzul spitalului, alături de medici care lucrează în toate secțiile. Trebuie spus ca acesta lucrează inclusiv in domeniul privat, la clinici din Vaslui și Iași. Medicul nu avea simptome respiratorii, specifice bolnavilor Covid. Rl acuza doar greață, dureri de cap si abdominale. Secțiile unde acesta a avut acces, inclusiv Blocul Operator sunt dezinfectate. Si microbuzul care transporta medicii de la Iași la Vaslui urmează să fie dezinfectat la ora 16, atunci cand se intoarce din cursa.

Citeste in continuare

StiriEst

Batran mort de mai multe zile si o femeie care nu a putut cere ajutor, intr-o casa la Husi

Publicat

on

De catre

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială și un echipaj specializat pentru deblocarea unei porți și a unei uși din municipiul Huși, strada Ana Ipătescu, nr. 51. Vecinii nu văzuseră familia respectivă de mai multe zile, motiv pentru care au anunțat Poliția. Polițiștii au cerut ajutorul pompierilor, deoarece atât poarta, cât și ușa erau blocate. După deblocarea porții și ușii, pompierii au pătruns în locuință. Într-una dintre camere, pompierii au găsit o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 75 ani decedată. După semnele specifice, bărbatul era decedat de mai multe zile.
Într-o altă cameră a locuinței a fost găsită conștientă, o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 71 ani.
Cercetările privind circumstanțele decesului sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

Citeste in continuare

StiriEst

Alerta la Prut! Prefectul a evaluat situatia la fata locului -FOTO

Publicat

on

De catre

În urma avertizării hidrologice de COD PORTOCALIU de inundații emisă de Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor, valabilă până mâine 02.07.2020 ora 24:00, pe râul Prut – sector aval Acumularea Stânca Costeşti – amonte Stația Hidrometrică  Fălciu și ca urmare a tranzitării ȋn regim controlat prin Acumularea Stânca Costeşti a viiturilor formate anterior ȋn amonte de intrarea ȋn ţară (judeţele: Botoşani, Iaşi şi Vaslui), prefectul Mircea GOLOGAN s-a deplasat astăzi împreună cu șeful Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui, Comisar șef de poliție Vasile Cernat, în zona digului de protecție și în zonele inundabile din dreptul localităților Bogdănești și Rânzești, din comuna Fălciu. Personalul tehnic de specialitate din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Vaslui era prezent la fața locului verificând evoluția nivelurilor și debitelor de pe râul Prut, cât și starea digului de protecție. În acest moment nivelul apei a ajuns în zona inundabilă din cele două localități, Bogdănești și Rânzești și este monitorizat în continuare de reprezentanți ai Administrației Bazinale de Apă Prut-Bârlad și ai Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui, nefiind semnalate probleme deosebite.

Citeste in continuare

StiriEst

Primaria Vaslui promite parcari subterane si la marginea orasului

Publicat

on

De catre

Primăria Vaslui a găsit soluții la problema traficului aglomerat: parcări subterane şi la marginea oraşului.

Reprezentanţii Primăriei Vaslui lucrează la o strategie pentru rezolvarea problemei traficului aglomerat, principalele soluţii avute în vedere fiind amenajarea de parcări subterane sau la marginea oraşului şi orientarea către mijloace de transport alternative şi mersul pe jos, în măsura posibilităţilor.

Primarul de Vaslui, Vasile Pavăl, a atras atenţia că problema circulaţiei în municipii şi oraşe va fi din ce în ce mai mare în întreaga ţară, deoarece numărul maşinilor creşte constant, iar infrastructura stradală a rămas în mare parte aceeaşi.

“Măsurile care pot fi luate pentru amenajarea de parcări sunt limitate fie de clădirile din jur, fie de spaţiile verzi care au regim special. Aceasta va fi o problemă la nivelul tuturor municipalităţilor. Ne-am gândit la acest lucru, pregătim o zonă de analiză pe întreg municipiul cu privire la aceste parcări. Soluţia este amenajarea de parcări subterane sau situate la marginea oraşului. Trebuie însă să ne orientăm către mijloace de transport ecologice, cum ar fi bicicletele sau chiar mergem pe jos când acest lucru este posibil, astfel încât să reducem circulaţia maşinilor”, a declarat presei primarul Vasile Pavăl. În ultimii ani, la nivelul municipiului Vaslui au fost create locuri de parcare prin transformarea unor străzi în artere cu sens unic. În ceea ce priveşte fluidizarea traficului rutier, autorităţile locale au în implementare un proiect care prevede construcţia unui pasaj subteran în Crucea Gării, unul dintre cele mai aglomerate puncte din oraş.

Citeste in continuare

Atelierul de dinti

Rock FM

CMR London

CMR Vaslui

Donează! Avem nevoie de tine!

Radical Group

Iti place ce vezi?

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est