Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Bradul de Crăciun din centrul Danemarcei, decorat cu trei mii de cristale Swarovski

Publicat

in

Imagini de poveste vin din Regatul Danemarcei. Bradul de Crăciun din centrul capitalei a fost decorat cu nu mai puţin de trei mii de cristale Swarovski. Şi clădirile din jurul lui au îmbrăcat haine de sărbătoare, spre bucuria turiştilor care admiră întregul decor festiv.

Înalt de 10 metri, bradul de Crăciun din Parcul Tivoli a fost decorat în nu mai puţin de 10 zile.

Întregul concept a fost gândit în detaliu de trei designeri care au ornat perfect cele 3.000 de cristale Swarowski. Rezultatul spectaculos are şi un preţ pe măsură, respectiv 135 de mii de euro.

Jacob Helenius, directorul de design al Parcului Tivoli: Am visat la acest brad cu Swaroski, ani la rând. Suntem foarte fericiţi şi mândri că îl putem prezenta publicului anul acesta, când aniversăm jubileul. Este special şi este magic pentru Tivoli.

Parcul Tivoli din centrul capitalei daneze este luminat, în această perioadă, de peste un milion de beculeţe. Decorul impresionant nu a fost, însă, ales la întâmplare. Sezonul acesta se împlinesc 25 de ani de la deschiderea târgului de Crăciun.

Turist din Grecia: Este într-adevăr frumos! Luminile sunt incredibile şi de Crăciun este cel mai bun lucru pe care îţi doreşti să-l vezi. Să fiu sinceră, aş putea sta aici să-l privesc toată ziua.

Turist din Canada: E foarte frumos! Îmi plac cristalele strălucitoare şi decorul din spatele bradului. Cred că este o combinaţie foarte bună!

Doritorii au destul timp să admire decoraţiunile spectaculoase. Târgul de Crăciun din Copenhaga îşi închide porţile abia pe 5 ianuarie. Observator. tv

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.