Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Haos in traficul din Vaslui dupa montarea semafoarelor in intersectia de la Kogalniceanu

Publicat

in

Miercuri a fost practic prima zi cand semafoarele au functionat, iar traficul a fost dat peste cap. Circulatia pe strazile  Al. Donici, N. Iorga și M. Kogălniceanu a fost pur si simplu blocata, iar soferii au fost primii care si-au strigat nemultumirea. “Ambuteiaj de o jumatate de ora. Destepti astia care iau deciziile. PSD I-a pus in functie, sa faca bors cu ei acum”, a declarat un sofer. Municipalitatea a anuntat initial ca montarea semafoarelor va duce la fluidizarea circulatiei in Vaslui. “De miercuri, 20 noiembrie, au intrat in functiune semafoarele de la intersectia strazilor Al. Donici, N. Iorga si M. Kogalniceanu. Atentionam conducatorii auto referitor la faptul ca timpii semnalelor luminoase variaza in functie de valorile de trafic, fiind diferiti  la orele de varf fata de restul zilei”, se arata intr-un comunicat al Politiei Locale. Soferii care au vrut sa iasa de pe strada M.Kogalniceanu au fost nevoiti sa astepte minute in sir. Cand aveau verde la semafor, era liber si pentru pietoni, iar masinile ramaneau blocate. Unde mai punem ca in zona respectiva, numarul pietonilor este mereu mare. “Nu am crezut ca voi vedea asa ceva. Nu avem strazi, nu avem parcari, primim numai amenzi. Acum nici nu mai putem circula. Am avut verde la Camera de Comert, dar aici la Aquavas era blocat. Practic coada de masini era pana dincolo de intersectia de la Independenta. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Tot de miercuri, 20 noiembrie, s-au montat și indicatoarele de SENS UNIC pe următoarele trasee: 

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

1. pe strada dintre bl. 356 și bl. 362, sensul unic fiind dinspre str. Feroviari înspre str. Păcii;

2. pe strada dintre blocurile 363 și 364, sensul unic va fi dinspre strada Păcii către str. Feroviari (pe lângă Termprod);

3. aleea de intrare dintre școala Alexandra Nechita (școala nr. 8) și blocul 354 va avea sensul unic cu ieșire în str. Păcii, pe lângă bl. 353.

Aceste măsuri au fost stabilite ca urmare a aprobării în Consiliul Local a hotărârii nr. 82/27.06.2019 a Raportului comisiei de reglementare a circulației pe drumurile publice. 

Nu în ultimul rând, în urma monitorizării măsurilor puse în practică în perioada anterioară, s-a luat decizia modificării priorității de trecere la intersecția str. Frunzelor cu str. C-tin Dobrogeanu Gherea. Astfel, începând cu aceeași dată, 20 noiembrie, prioritatea de trecere aparține celor care intră în intersecție de pe strada Frunzelor. Conducătorii auto care intră în intersecție de pe strada C-tin D. Gherea vor respecta indicatorul STOP.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.