Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Ajuta un copil de Craciun! Fa-i o bucurie si adu-i un zambet!

Publicat

in

Cu toții ne pregătim cu bucurie pentru cea mai frumoasă sărbătoare din an: Crăciunul. Nașterea Domnului trebuie să ne găsească pe toţi uniți cu zâmbetul pe față, strânși în jurul bradului frumos împodobit. Asta spune tradiţia din bătrâni. Însă nu toţi creştinii se pot bucura, nu toți pot cumpăra un brad sau un cadou pentru cei dragi. Chinuţi de sărăcie, sute  de copii din judeţul Vaslui nici nu pot visa la o pereche de ghete, la hăinuţe, dulciuri sau la o jucărie. La ei s-a gândit și de această dată Roxana Crăciun, o tânără mamă care s-a implicat în ultima perioadă în multe campanii umanitare. Roxana vrea să le vină în ajutor copiilor necăjiți și alături de oameni inimoşi, speră să le aducă un zâmbet pe chip. Mulți copii trăiesc într-o sărăcie lucie, iar de Crăciun micuții și-ar dori haine, jucării sau ghetuțe noi. De aceea îl așteaptă pe Moșu’ cu sufletul la gură și cu speranța că nu îi va uita. Tristețea se citește pe chipul lor. Cu modestie, copiii povestesc că părinții lor abia reușesc să le pună o pâine pe masă. Roxana Crăciun a inițiat deja pe facebook campania “Fii Moș Crăciun de două ori. “Fiind în perioada postului, m-am gândit ca și anul acesta să ne unim forțele să facem o faptă bună. Vă doriți să aduceți zâmbetul pe chipul unui copilaș? Ați putea să-i faceți o mare bucurie, să primească un mic dar de Crăciun.  Am creeat câteva obiecte, decorațiuni hande made, specifice Crăciunului ce pot fi cadoul de Crăciun al unei persoane dragi din viața voastră, iar cu banii de pe acel cadou voi cumpăra un alt dar pentru un copil din mediul rural cu posibilități poate nu atat de bune ca ale noastre. Dacă noi putem cumpăra un cadou pentru copilul nostru, sunt mulți părinți care nu își permit acest lucru. Nu au avut niciodată un brad de Crăciun sau un cozonac pe masă. Fiecare donează cât poate, cât dorește. Primește în schimb o decorațiune de Crăciun pe care o poate face cadou unei persoane dragi. Faceți astfel două persoane fericite, un copil necăjit și o ființă apropiată. Vă invit să fiți Moș Craciun de două ori, si va mulțumesc pentru participarea la toate acțiunile frumoase pe care le-am derulat împreună în acest an”, a spus Roxana Crăciun. 

Cei care doresc să se alăture campaniei și vor să facă o faptă bună de sărbători, trebuie sa intre pe pagina “Cadoul pentru persoana dragă poate fi bucuria unui copil de Moș Crăciun”, își aleg un obiect sau mai multe, donează o sumă de bani și astfel au garanția că au adus bucurie unui prichindel.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.