Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Nelu Tataru: “Este un vot de blam dat PSD si Vioricai Dancila. Este un moment de cotitura in politica

Publicat

in

Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, a declarat că rezultatul alegerilor prezidenţiale reprezintă o victorie a democraţiei şi înseamnă, totodată, un vot de blam pentru PSD şi Viorica Dăncilă.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

‘Rezultatul din această seară reprezintă victorie a democraţiei, o continuare a politicilor duse de Klaus Iohannis, cu care majoritatea românilor sunt de acord, dar şi un vot de blam dat PSD şi Vioricăi Dăncilă. Este un moment de cotitură în politica românească şi o victorie a dreptei care preconizează în acelaşi timp o schimbare la nivelul guvernărilor ce vor veni’, a declarat liderul PNL Vaslui, Nelu Tătaru. El le-a mulţumit vasluienilor pentru că au votat în ‘număr mare’ pentru Klaus Iohannis. Preşedintele Klaus Iohannis a câştigat un al doilea mandat la Palatul Cotroceni, potrivit exit-pollurilor anunţate la închiderea urnelor de institutele acreditate de Biroul Electoral Central şi potrivit rezultatelor provizorii înregistrate de Autoritatea Electorală Permanentă.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.