Conecteaza-te cu noi

StiriEst

EXCLUSIV:Cade primul cap din fruntea Politiei Vaslui. Adjunctul Ionel Herghelegiu va fi demis!”Concursurile sunt pe pile”

Publicat

in

Marcel Vela, ministrul de Interne, a anunţat, astăzi, că angajările în instituţiile subordonate MAI au fost blocate pe o perioadă nedeterminată. Mai mult, şeful MAI a explicat că examenele şi concursurile de angajare în MAI au fost organizate până acum pentru pile şi relaţiie. “Concursurile şi examenele sunt organizate mai mult pentru pile şi relaţii, nu ştiu dacă strict politice, dar în mare măsură da”, a declarat Vela. Ministrul a precizat că la viitoarele angajări în MAI “va conta profesionalismul”. Corpul de control urmează să verifice în ce fel s-au făcut angajările în poliția vasluiană și pe ce criterii au fost promovați unii polițiști. Schimbarea guvernului aduce și schimbări masive în instituțiile publice. Vor fi demiși în primul rând șefii poliției județene. Potrivit surselor STIRIEST.RO, primul care urmează să fie înlocuit din funcție nu va fi comisarul șef Doru Panțâru, ci adjunctul acestuia, Ionel Herghelegiu. Acesta ocupă cu delegație funcția de adjunct al șefului IPJ Vaslui, provenit de pe funcția de șef al Direcției Generale Anticorupție Vaslui. Herghelegiu a fost adus în fruntea poliției vasluiene de un vânt cald și roșu, dar se pare că va pleca pe un vânt rece și albastru. Potrivit unor surse din interiorul PNL, și ceilalți doi șefi ai IPJ Vaslui, Doru Panțâru și Petru Maximiuc vor fi evaluați în perioada următoare. 

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.