Conecteaza-te cu noi

StiriEst

PNL angajeaza trei „amazoane” la Prefectura! Guvernul numeste miercuri noii prefecti

Publicat

in

In sedinta de Guvern de miercuri vor fi demisi actualii prefecti si numite alte persoane care sa ocupe respectivele functii. Prefectul Eduard Popica si-a dat demisia din functie, astfel ca mai marii PNL nu vor avea pe cine sa mai demita. Vor da numai ordinul de numire in functia de reprezentant al Guvernului in teritoriu. Adica Marius Arcaleanu va prelua conducerea prefecturii. Fara prea multa experienta in acest domeniu, Arcaleanu va fi secondat de Mircea Gologan. Acesta va detine in continuare functia de subprefect. Gologan a venit la Institutia Prefectului Vaslui de la noua Directie Antifrauda Regionala, cu sediul la Suceava, post de pe care a fost detasat ca subprefect al judetului. In ceea ce il priveste pe viitorul prefect, Marius Arcaleanu, acesta a mai candidat pentru functia de primar al municipiului Vaslui in anul 2012, pe listele PDL si PNL. El a fost si directorul Casei Judetene de Pensii Vaslui, iar in prezent lucreaza in mediul privat si detine si functia de consilier local.

Angajate la Prefectura: nora lui Serghei Bunescu si o lipitoare de afise 

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe demisia fostului prefect, ca la PNL au inceput sa se incinga spiritele si sa se scoata la bataie cele mai ascutite arme pentru ca protejatii liberali sa prinda cate un post caldut in cabinetul noului prefect. Se pare ca echipa cu care noul prefect va lucra pe perioada mandatului sau s-a definitivat deja. Trei „amazoane”, familiarizate destul cu munca de partid sunt pregatite sa-si preia functiile caldute. Doua doamne de la Husi si una de la Vaslui. Adnana Bunescu, o tanara de 28 de ani, presedinta Organizatiei de Tineret a PNL, va ocupa functia de director de candelarie. Bunescu este nora lui Seghei Bunescu, proprietarul cramelor Casa de vinuri Huşi. Ea va face naveta de la Husi cu Andreea Chiritoiu, o alta membra a Organizatiei de Tineret din Husi. Chiritoiu va ocupa functia de purtator de cuvant al Institutiei Prefectului. O duduie pe care nu o recomanda decat faptul ca e campioana la lipit afise. Despre ea nu se stiu prea multe lucruri. A activat in mediul privat si ar fi avut legaturi destul de stranse cu unii liberali din judet, motiv pentru care isi asteapta acum rasplata. Tot din echipa prefectului va face parte si Genoveva Vasiliu. Memebra a Organizatiei Vaslui a PNL, Vasiliu a studiat la Colegiul Economic “Anghel Rugina”, dupa care a urmat cursurile Universitatii “Al. I. Cuza” din Iasi si ale Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu. STIRIEST.RO va prezenta in perioada urmatoare “CV-ul “ fiecarei angajate la stat, dar si jocurile de culise in ce priveste numirile in functii publice.

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.