Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Român mort în accident în Anglia. Familia solicită ajutor pentru repatrierea trupului neînsufleţit

Publicat

in

Viorel, un român plecat la muncă în Anglia, şi-a pierdut viaţa la sfârşitul săptămânii trecute, într-un accident de circulaţie, iar acum familia sa solicită ajutor pentru repatrierea trupului neînsufleţit.

Deşi nu mai era chiar la prima tinereţe, Viorel şi-a luat inima în dinţi şi a plecat la muncă în Anglia, mai ales că ştia că are multe rude rămase în România şi care depind practic de el.

Familia românului solicită ajutor pentru repatrierea trupului neînsufleţit

Conform materialului postat pe Go Fund Me, i-a cucerit rapid pe englezi, fiind considerat un tip harnic şi prietenos.

Însă, vinerea trecută, când se îndrepta de la locul de muncă spre casă, Viorel a fost lovit mortal de o maşină.

Ştirea a fost ca o lovitură de măciucă pentru rudele din ţară. Iar acum acestea solicită ajutorul pentru repatrierea trupului neînsufleţit.

Pentru că aproape toţi banii obţinuţi de Viorel din muncă ajungeau în ţară şi erau daţi pe tratamente medicale, soţia lui fiind bolnavă de diabet, iar părinţii lui, octogenari, fiind de asemenea grav bolnavi.

Viorel, care lucra în Norwich, abia a reuşit să mai ţină pentru el suficienţi bani încât să-şi cumpere un bilet de avion pentru a petrece sărbătorile de iarnă alături de cei dragi.

Acum, însă, rudele sale se pregătesc de înmormântare, iar fiica lui, care tocmai se pregătea de Bacalaureat, trebuie să se obişnuiască acum cu ideea că va trăi restul vieţii fără tată.

Rudele lui Viorel estimează că ar avea nevoie de circa 10.000 de euro pentru repatrierea trupului neînsufleţit şi cheltuielile de înmormântare.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.