Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un barbat si-a dat foc la casa. Pompierii au intervenit pentru ca focul sa nu cuprinda si alte locuinte

Publicat

in

Un bărbat din localitatea vasluiană Dragomăneşti, comuna Ghergheşti, şi-a incendiat, marţi, locuinţa, pompierii acţionând pentru ca focul să nu se extindă la alte locuinţe din apropiere. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, bărbatul, cunoscut cu probleme psihice, ar fi ameninţat în mai multe rânduri că îşi va incendia locuinţa. Incidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 de un vecin al bărbatului. 

‘Detaşamentul de Pompieri Bârlad intervine cu două autospeciale de stingere cu apă şi echipaje specializate, în localitatea Dragomăneşti, comuna Ghergheşti, pentru stingerea unui incendiu la o locuinţă particulară. Din primele date, se pare că proprietarul şi-ar fi incendiat propria locuinţă. Arderea este una generalizată şi se acţionează pentru ca flăcările să nu se extindă la trei locuinţe din apropiere, aflate în pericol. Nu au fost semnalate victime. Au ars două camere ale imobilului, precum și aproximativ 70 mp acoperiș din tablă pe astereală din lemn. Din tot imobilul a mai rămas doar o bucătărie de vară’, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs incidentul.

Radu NEAGU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.