Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un cadou pentru un copil sau un batran singur! Apelul unui preot pentru sarmanii din sat!

Publicat

in

Se apropie Crăciunul, dar Sărbătoarea Nașterii Domnului nu este așteaptă cu bucurie de toată lumea. Chinuţi de sărăcie, zeci de copii din judeţul Vaslui nici nu pot visa la o jucărie, la dulciuri sau la un brad. Este și cazul micuților din localitatea Hârsova. Preotul din sat vine în sprijinul lor şi, alături de oameni inimoşi, speră să le îndeplinească micuţilor dorinţa. “Ca și în anii anteriori, mi-aș dori foarte mult să pot aduce bucurie în sufletele tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani (unii provin din familii defavorizate sau din familii monoparentale, alții sunt nelipsiți de la sfintele slujbe și de la numeroasele activități pe care le desfășurăm) dar și celor 134 bătrâni singuri din parohia pe care o păstoresc. În ultima săptamână trei persoane cu dragoste de aproapele deja și-au arătat disponibilitatea de a oferi cadouri pentru o parte din copii. Sunt creștini cu suflet mare dornici să se implice în această campanie??? Dacă răspunsul dumneavoastră este DA, vă rog să mă contactați în privat pentru detalii. Vă mulțumesc anticipat!

Să aveți un post cu folos duhovnicesc pe care să-l presărați cu multe fapte bune”, a spus părintele Ionel Stoian. Cine vrea să ajute copiii trebuie sa intre pe pagina de facebook Parohia Hârsova Vaslui, iar acolo pot lua legătura cu parintele Ionel Stoian. Copii sărmani sau bătrâni singuri, nu au nici un ajutor, nu au lemne și nu are cine să le dea o cană de apă. Trăiesc într-o sărăcie lucie, iar de Crăciun micuții își doresc haine, jucării sau dulciuri. Bătrânii s-ar bucura dacă cineva le-ar deschide ușa și le-ar oferi o bucată de pâine sau un cozonac. Traiul modest le ucide însă orice speranță. Tristețea se citește pe chipul lor, dar și-au găsit refugiul în credință.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.