Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Buzatu:“Nu regret nimic!”

Publicat

in

Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu a declarat miercuri că nu regretă faptul că a jignit un protestatar pe 1 decembrie, când l-a numit pe acesta ”tembel”.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Incidentul a avut loc cu ocazia manifestărilor organizate de Ziua Națională, când un protestatar l-a huiduit pe Buzatu, iar acesta i-a răspuns imediat: ”Măi, tembelule!”.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Acum, liderul PSD Vaslui spune că își menține afirmația jignitoare.

Dumitru Buzatu: ”Da, și îmi mențin afirmația aceasta, mențin, pentru că de ani de zile fac eforturi extraordinare să organizăm în mod solemn sărbătoarea națională a României, facem tot ceea ce este omenește posibil pentru a cinstit memoria celor care au luptat pentru idealul național și pentru a transmite celor mai tineri elementele principale ale credinței în națiunea română. Și vine unul și rage acolo. Păi dacă rage acolo, ce poate să fie ăla?

Reporter: Credeți că dacă-l faceți tembel o să respecte națiunea?

Dumitru Buzatu: ”Poate că da. Lăsați exemplele astea, că iar vreți să mă învățați și sunt rezistent. Am învățat destul și nu mai încerc să-i învăț pe alții, doar spun părerea mea. Poate unii se raliază la această părere, nu-i oblig, nu le fac nimic.”

Reporter: Deci nu regretați acel măi tembelule?

Dumitru Buzatu: ”Nu, nu, nu. Nu regret nimic.”

Radu NEAGU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.