CMR Case din lemn
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Mama din Suceava, retinuta dupa ce a batut un copil la scoala

Publicat

in

O mămică din Pătrăuţi, Suceava, a fost reţinută de poliţişti, după ce a intrat în şcoala în care învaţă copilul ei şi a bătut un copil, chiar în clasă, de faţă cu ceilalţi elevi.

Totul s-a întâmplat vineri, 29 noiembrie, la şcoala ‘Constantin Morariu’ din comuna Pătrăuţi, judeţul Suceava.

În jurul orei 12.00, mămica în vârstă de 38 de ani, scoasă din minţi de un elev cu care copilul ei a avut un conflict, a intrat într-o clasă în care se afla copilul de 13 ani şi l-a bătut, de faţă cu ceilalţi copii.

“Din cercetări a rezultat că, în jurul orei 12.00, femeia în vârstă de 38 de ani, din Pătrăuţi, a pătruns în incinta şcolii şi apoi într-o sală de curs, unde i-a adus reproşuri băiatului, de la un conflict între copii, după care l-a lovit, provocându-i leziuni traumatice care au necesitat trei zile de îngrijiri medicale. Prin acţiunea sa, femeia a tulburat ordinea şi liniştea publică din şcoală”, se arată într-o informare a Poliţiei.

În urmă cu două zile, pe 3 decembrie, poliţiştii au reţinut-o pe femeie pentru 24 de ore sub acuzaţiile de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La expirarea ordonanţei de reţinere, femeia a fost lăsată să plece acasă, însă va fi cercetată în continuare sub control judiciar.

Ana MUNTEANU

Populare