Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Tanara sechestrata de tata si de fostul concubin! Ce au facut barbatii

Publicat

in

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au reținut 2 bărbați, pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad al Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a trei bărbați, în vârstă de 24, 51 și 33 de ani, din comuna Coroiești, respectiv comuna Iana, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate,  polițiștii au stabilit faptul că, în ziua de 2 decembrie a.c., ora 16.00, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, bărbații sus-menționați au tulburat ordinea și liniștea publică în zona autogării din municipiul Bârlad. Acolo, aceștia, prin violență, au deposedat o rudă de-a lor,o femeie în vârstă de 23 de ani, din comuna Iana, de telefonul mobil și au lipsit-o de libertate în mod ilegal. Victima a fost transportată cu o mașină, împotriva voinței sale, de la Bârlad până în localitatea Hreasca, comuna Coroiești, județul Vaslui.

În data de 6 decembrie a.c., față de cei 2 bărbați, fostul concubin respectiv tatăl victimei, s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Bărbatul de 24 de ani este cercetat în stare de libertate.

Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.