Conecteaza-te cu noi

StiriEst

De ce a ajuns Gologan prefect si ce s-a intamplat cu Arcaleanu! Vin amazoanele la Prefectura!

Publicat

in

Mircea Gologan, noul prefect de Vaslui, a depus jurământul. El a deținut în ultimii ani funcția de subprefect al județului Vaslui. Mircea Gologan, a depus jurământul prin sistemul de videoconferinţă. Instalatea a fost una apolitică, alături de noul prefect fiind numai reprezentanți din structurile MAI. Prim-ministrul Ludovic Orban le-a transmis noilor prefecţi instalaţi în funcţie în peste 20 de judeţe că sunt principalii responsabili pentru punerea în aplicare a programului de guvernare votat în Parlament odată cu învestirea Guvernului.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

„Odată cu numirea în funcţie, vă asumaţi o răspundere extrem de mare faţă de cetăţenii judeţului în care veţi fi prefect, respectiv subprefect, pentru că funcţia de prefect trebuie să fie un model de acţiune pentru întreaga administraţie a judeţului pentru serviciile deconcentrate din judeţ. De asemenea, funcţia de prefect vă face principalul responsabil pentru punerea în aplicare a programului de guvernare care a fost votat de Parlamentul României odată cu învestirea Guvernului pe care îl conduc”, a declarat premierul la Palatul Victoria, în cadrul unei videoconferinţe cu noii prefecţi. Mircea Gologan are 45 de ani și îşi desfăşoară activitatea în cadrul Prefecturii Vaslui din anul 2014. Gologan este economist și a lucrat în trecut ca inspector la Administraţia Finanţelor Publice Vaslui.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

A fost și comisar în cadrul Gărzii Financiare și inspector superior antifraudă la Direcţia Regională Antifraudă Suceava. Mircea Gologan are doi copii și este căsătorit cu un renumit medic stomatolog, Dana Gologan.

Ce s-a intamplat cu Marius Arcaleanu

Actualului guvern i-a fost greu sa numeasca un inlocuitor din partea PNL dupa demisia prefectului Eduard Popica. Si cum liberalilor le-a trebuit mult timp sa gaseasca un prefect, jocurile de culise de la Bucuresti au inceput sa faca valuri in teritoriu. Initial s-a vorbit despre o intelegere potrivit careia postul de prefect putea fi adjudecat de ALDE sau PMP, ambele formatiuni politice fiind sustinatoare ale liberalilor in Parlament. In cazul disperatului Isabel Bogdan, membru al nici el nu mai stie carui partid, legea nu a putut fi vrajita asa usor ca femeile. Bogdan nu are cursuri de inalti functionari si ca atare nu putea fi prefect. Astfel, chiar daca s-au mai pacalit unii cu el in trecut, de data aceasta liberalii il vor jos si de pe scaunul de director al Casei de Pensii Vaslui. Pentru ocuparea functiei de prefect ramanea varianta cu Marius Arcaleanu. Un profesionist sustinut de PNL. 

Arcalaenu nu a putut fi numit in functie din cauza ca nici el nu are cursurile de inalti functionari publici, cursuri obligatorii in cazul detasarii dintr-o alta institutie.

Joi vin amazoanele de la Husi

Duduile de la Husi renunta pentru moment la principala activitatea de lipitoare de afise. 

Adnana Bunescu, nora lui Serghei Bunescu, patronul de la Casa de Vinuri Husi, dar si “competenta” Andreea Chiritoiu, sunt asteptate la Prefectura cu actele pentru angajare. Inafara de rude si de presedintele PNL, nu le recomanda nimic pentru viitoarele functii pentru care vor fi remunerate cu aproape 7.000 de lei. Adnana Bunescu, nora lui Serghei Bunescu, va ocupa functia de director de candelarie, iar “competenta” Andreea Chiritoiu, o alta membra a Organizatiei de Tineret din Husi va fi purtator de cuvant al Institutiei Prefectului. Pe larg despre activitatea lor, in editia de maine. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.