Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Anunt de ultima ora despre starea asistentei batute de sot! Barbatul a plecat in concediu!

Publicat

in

Mihaela Enache, asistenta medicala din Vaslui care a fost internata la Spitalul Parhon in coma de gradul IV, este in continuare in stare critica. Femeia, de 43 de ani, a fost batuta de sotul ei, un fost politist care acum este psiholog la Politia de Frontiera. Se pare ca nu este prima data cand sotul ii administreaza astfel de tratamente. Medicii i-au facut din nou mai multe teste, dar starea femeii este neschimbata. Reprezentantii spitalului iesean sustin ca sansele ca ea sa isi revina sunt egale cu zero. Pacienta este tinuta in viata de aparate. Surse medicale sustin ca viata pacientei atarna de un fir de ata. Mihaela Enache rămâne internată la secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) a spitalului Parhon din Iași, în timp ce soțul acesteia și-a luat câteva zile de concediu medical. Inițial, s-a speculat faptul că femeia ar fi fost otrăvită de cel care i-a fost călău, însă în urma testelor toxicologice, s-a demonstrat că testul este negativ.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

„Pacienta a fost adusă din Vaslui în cursul zilei de sâmbătă cu o stare generală gravă. A fost transferată la secția ATI a spitalului, în comă profundă. Prognosticul medicilor este rezervat, starea pacientei fiind foarte gravă. Testele toxicologice au reieșit negative”, precizează conf. univ. dr. Ionuț Nistor, purtătorul de cuvânt al unității medicale. Nu va scăpa nepedepsit

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Luni (9 decembrie), Mihai Enache, psihologul Poliției de Frontieră, a cerut concediu de odihnă, la trei zile după ce soția lui a intrat în stare gravă în spital. Deși caută relaxare, barbatul nu va rămâne nepedepsit. În timp ce soția lui se zbate între viață și moarte, Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui a deschis două dosare penale pe numele celui care și-a adus soția în pragul morții.

„Sunt două dosare în lucru, unul deschis în urma sesizării prin apelul la 112, pentru vătămare corporală, și al doilea dosar, pentru violență în familie, în urma unei plângeri depuse de fratele victimei, raportat la infracțiunea de loviri și alte violențe. Se continuă cercetările”, a declarat Loredana Stavăr, purtătorul de cuvânt IPJ Vaslui.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.