Conecteaza-te cu noi

StiriEst

EXCLUSIV! Potlogarul Narcis Poiana pus in functie de un patron de spalatorie auto de la PMP

Publicat

in

Habemus subprefect! Un fost angajat al Prefecturii Vaslui, amator al potlogariilor si al senzatiilor tari, mare mester la incalcat legea, a fost numit miercuri subprefect. Unii spun ca din partea ALDE, realitatea este ca Poiana a ajuns la Prefectura pe filiera PMP. Mai exact, a fost numit in functie la propunerea si recomandarea unui patron de spalatorie auto. Ce datorie avea Gangu fata de Poiana, vom vedea zilele urmatoare. Margel Gangu este un alt personaj obscur care dupa ce s-a plictisit de viata de la spalatoria auto pe care o detine la iesirea din oras spre Zona Industriala, s-a inscris la PMP. Cine altcineva l-ar fi putut primi… Gangu e cel care sta in spatele numirii lui Narcis Poiana in functia de subprefect. Daca initial pentru aceasta functie a fost propus Dumitru Ciomaga, PMP s-a razgandit ulterior. Dupa ce a fost dat afara de la Prefectura, Narcis Poiana s-a angajat la Primaria Laza. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Prefectura este un soi de guvern mai mic in teritoriu. Si cum prin institutiile centrale colcaie de personaje dubioase, la fel se intampla si la Prefectura Vaslui. Aici si-au gasit un loc caldut tot felul de indivizi, angajati pe consacratul criteriu al pilelor. Nici vorba de competenta ori seriozitate atunci cand vine vorba de angajatii de la stat. In aceasta categorie intra si Narcis Poiana. Un functionaras cu aere de jurist! Personajul cu pricina a incalcat flagrant legea cat a lucrat la Prefectura! Ultima data cand a fost angajat la Prefectura, Poiana a postat pe site-ul institutiei o declaratie de interese. Asa aveam sa aflam cu totii cum juristul facea legea praf. „Domnul” jurist avea rolul de a aviza legalitatea deciziilor consiliilor locale. Problema este ca el se afla in conflict de interese deoarece avea mentionat la rubrica “Contracte”, ca avea semnate asemenea documente de asistenta juridica cu 14 consilii locale din judet. Cazul a ajuns atunci si in atentia inspectorilor de la Agentia Nationala de Integritate. Poiana a fost jurist la Prefectura pana la data de 1 septembrie 2016. Dupa aceasta data, postul a fost desfiintat.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Marcel Gangu de la PMP a scos functiile la licitatie

Secretarul general al PMP Vaslui,  profita de faptul ca presedintele Corneliu Bichinet lipseste in aceasta perioada din cauza unor probleme personale. Gangu s-a trezit dintr-o data mare politician. Profitant de alianta tacita dintre PNL si PMP, Gangu s-a apucat de impartit functii. Potrivit intelegerilor de la centru, o parte din institutiile publice din teritoriu, vor reveni celor de la PMP, adica acestia isi vor numi directori dintre membrii de partid. Imparteala o face Marcel Gangu, pe bani. Mai multe voci din interiorul formatiunii politice l-au acuzat pe acesta ca le-ar fi sugerat anumitor persoane ca trebuie sa plateasca daca vor un post de director. Cel putin la nivelul judetului Vaslui, plecarea PSD de la putere, nu reprezinta un castig pentru cetateni. Liberalii fac aceleasi greseli si promoveaza in functii personaje dubioase din cauza aliantelor cu partidele care profita de pe urma PNL. 

Radu NEAGU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.