Conecteaza-te cu noi

StiriEst

ULTIMA ORA: Se sisteaza din nou gazul in Brodoc

Publicat

in

S.C. GAZ EST S.A. anunță:

​Din păcate, suntem nevoiți să ne informăm abonații cu privire la producerea unei noi avarii tehnice generate asupra conductei de distribuție gaze naturale, în data de 18.12.2019în mun. Vaslui,Suburbia Brodoc, str. Plopilor, care a impus, din nou, SISTAREAFURNIZĂRII GAZELOR NATURALE.

Pentru a evita producerea unor evenimente nedorite, S.C. GAZ EST S.A. îi roagă pe abonații afectați de această situație să respecte instrucțiunile de utilizare a gazelor naturale la repunerea în funcțiunea instalațiilor, ținând robineții de manevră pe poziția ÎNCHIS.

S.C. GAZ EST S.A. își cere scuze pentru inconvenientul creat și subliniază faptul că DEFECȚIUNILE REPETATE ÎNREGISTRATE ÎN ULTIMA PERIOADĂ SUNT CAUZATE DE FACTORI EXTERNI, care nu țin de activitatea desfășurată de către personalul Gaz Est. 

Ca de fiecare dată, vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru ca, în cel mai scurt timp posibil, să se poată relua furnizarea de gaze naturale în condiții de siguranță.

CONDUCEREA S.C. GAZ EST S.A.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.