Conecteaza-te cu noi

StiriEst

10 copii saraci il astepta pe Mos Craciun sa le aduca un pat si o patura sa se inveleasca-FOTO

Publicat

in

O familie cu 10 copii minori care a venit din Coţuşca şi s-au mutat într-o casă cu chirie în satul Vatra, comuna Hudeşti, județul Botoșani, are nevoie urgent de ajutor.

12 persoane trăiesc din ajutorul social şi alocaţie. Copiii mai mărişori merg la şcoală şi la grădiniţă, învaţă foarte bine şi au premii.

Cel mai mic are doar 8 luni. Tatăl copiilor munceşte cu ziua prin sat, pentru a rotunji venitul familiei. Această familie are nevoie de alimente, de un frigider, o maşină de spălat, pături, perne, pilote, un pat, detergenţi, rechizite pentru copii.

Părinţii au nevoie de contribuția celor ce o pot face să cumpere o căsuță pentru a putea să îşi crească în linişte cele 10 suflete.

Glasul Nordului, împreună cu alţi oameni generoşi, au identificat această familie, şi vor să o ajute, în prag de iarnă, în pragul Crăciunului.

Pentru a ajuta această familie, care îşi trimite copiii la şcoală şi care face eforturi pentru a-i hrăni şi îmbrăca,a fost deschis un cont bancar.

Cei care doresc să ajute această familie pot suna la nr de telefon 0730854639sau pot dona în contul IBAN RO25CECEB00008RON0840277

Roxana DURLEA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.