Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Trei copii au ramas orfani in prag de Craciun. Tatal lor a murit in urma unui grav accident

Publicat

in

Două persoane au murit și şapte au fost rănite, în noaptea de duminică spre luni, după ce microbuzul în care se erau a ieșit de pe drum și s-a izbit de un copac, în localitatea Poienari, județul Neamț. Microbuzul venea de la Londra și mergea către Vaslui. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Potrivit ISU Neamț, accidentul s-a produs pe DN 15D, în localitatea Poienari. Forțele de intervenție au găsit un microbuz ieșit de pe drum și care a izbit un copac de pe marginea drumului.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Din cei 9 ocupanți, 3 au fost scoși din microbuz de către participanții la trafic, 3 de primii pompieri ajunți, iar 3 erau încarcerați.

Doi bărbați au murit, iar alți 7 au fost duși la CPU Roman. Unul dintre răniți e în comă.

Microbuzul venea de la Londra și mergea către Vaslui. Una din persoanele decedate era Marian Moldovianu din comuna vasluiana Văleni. Bărbatul muncea în Londra ca să le asigure un viitor celor trei copii minori ai sai. Venea în țară să petreacă sărbătorile cu familia. Soția acestuia a leșinat în momentul în care a aflat de tragedie. 

Poliția Neamț a informat că microbuzul era condus de un tânăr de 29 de ani tot din localitatea Văleni. Acesta are ambele picioare zdrobite și află la spital. Potrivit polițiștilor, într-o succesiune de curbe, șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul și s-a izbit frontal de un copac.

În urma impactului au murit doi bărbați de 40, respectiv 41 de ani, iar alți șapte, cu vârste cuprinse între 31 și 51 de ani, toți din județul Vaslui, au fost răniți.

Șoferul nu a băut alcool.

Polițiștii continuă cercetările pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.