Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Cocalarul din Italia! Arunca scrumul si chistoacele pe jos- VIDEO

Publicat

in

Decembrie este cea mai frumoasă lună din an.  O lună în care cei plecați pe alte meleaguri vin să ne arate ce au mai învățat în străinătate. Sau poate ce au ținut strâns, strâns în ei un an de zile, pentru a putea să arunce acasă, pe străzile din România, în restaurantele de la noi sau la ei în căsuțele care sunt doar pe dinafară ca în reviste.

Decembrie e luna în care concluzionăm cu tristețe că oricât de departe am merge, oricât de mult am sta în civilizație, oricât de bine am fi (re)educați de lumea europeană, unele obiceiuri pur și simplu ne sunt tatuate pe ficați și nu dispar neam! Căci despre neam este vorba în continuare! Priviți acest … băiețaș cu mașina lui închiriată probabil din Italia. Circulă pe străzile din oraș cu geamul deschis și cu mâna scoasă, astfel încât să poate arunca scrumul de la țigară. Așa a văzut el în Italia că se face? Dacă o fi ajuns pe acolo. Cocalarul slobod prin Vaslui trebuie să arate că e șmecher. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.