Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Mădălina a murit la 24 de ani, cu câteva luni înainte să se căsătorească: „În loc de nuntă va fi înmormântare”

Publicat

in

Moartea unei fete de 24 de ani, în prag de Crăciun, zguduie comunitatea din Havârna, judeţul Botoşani. Mădălina s-a stins în urma unei boli cumplite, cu câteva luni înainte de a se căsători cu alesul inimii ei. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Fata, de loc din comuna Vorniceni, locuia împreună cu cel care urma să-i devină soț, în comuna Havârna.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

În copilărie a fost operată, fiindu-i extirpat un lob pulmonar, iar în ultimul timp a primit mult ajutor pentru a beneficia de tratament la Botoșani și Iași.

Avea icter mecanic, depistat în urmă cu câteva zile, şi, potrivit botosaninews.ro, organismul fetei a cedat din cauza imunităţii slăbite.

Mădălina urma să facă nunta peste câteva luni

Împreună cu iubitul ei, Cosmin, Mădălina plănuise nunta peste câteva luni. Alesese muzica, sala pentru petrecere, urmând ca totul să aibă loc în prima parte a anului viitor. 

Din păcate, fata a murit chiar înainte de Crăciun, iar logodnicul său se pregătește să o conducă pe ultimul drum, alături de rude, vecini și prieteni.

Mesajele de condoleanţe curg neîncetat pe paginile de Facebook ale celor doi.

„O veste groaznică zguduie comunitatea havârneană. MĂDĂLINA o fată tânără și frumoasă, din com.Vorniceni, a venit în com.Havârna alături de iubitul său. În plină tinerețe, avea idealuri și era fericită alături de iubitul ei. Angajează orchestră, local de festivități pentru ca-n prima parte a anului 2020 să facă NUNTA. O boală cruntă și nemiloasă a răpit-o de lângă iubitul ei și frumoasa lor familie. Crunt destin la o vârstă așa de fragedă. Suntem alături de familia îndoliată și ne exprimăm întreaga noastră compasiune pentru iubitul ei Cosmin, părinți, rude, vecini și prieteni. În loc de nuntă va fi înmormântare”, a scris Costache Muraru pe Facebook.

„Drum bun spre cer frumoaso..să ti găsesti pacea eternă si măcar acolo sa.nu ai durere!
Fiți puternici…o fată minunată”

„Pe patul tău de suferință
Cosmin tot te’a vegheat,
… crezând că te ridici
Ți’a fost alături cu credință
Dar tu te’ai dus
… și l’ai lăsat plângând
Sincere condoleanțe Cosmin”

„Condoleanțe Cosmin! Ai dat dovadă de mult devotament si credință pentru a salva ce ai avut mai scump ! Putere multă pentru a trece peste…”. 

Roxana DURLEA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.