Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Microbuzul mortii! Trei copii isi asteapta tatal sa impodobeasca bradul!

Publicat

in

Un accident de cod roşu, produs pe o şosea din Neamţ, a distrus nouă familii în prag de Crăciun. Doi oameni au murit, iar alţi şapte au fost răniţi în microbuzul care îi aducea acasă din Londra, pentru sărbători. Au vrut să ajungă mai repede la copii, dar nu s-au uitat în ce maşină se urcă şi în mâinile cui îşi lasă vieţile. O tragedie care se repetă aproape anual. Microbuzul morţii era de fapt o dubă de marfă modificată.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Un drum de peste 2.500 de kilometri s-a încheiat tragic, în localitatea Poienari. Nouă români, toţi bărbaţi, erau în microbuzul morţii. Se întorceau din Londra şi mai aveau doar 60 de kiloemtri până acasă, în Vaslui. După o curbă, şoferul ar fi pierdut controlul volanului, a intrat în derapaj, după care a ieşit în afara şoselei şi s-a lovit cu putere de un copac. Însă anchetatorii iau în calcul şi posibilitatea ca şoferul să fi adormit la volan.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Martorii spun că pe şosea se formase polei, iar şoferul, un tânăr de 29 de ani, ar fi mers cu viteză. Doi călători, de 40 şi 41 de ani, au murit pe loc. Este vorba despre Marian Moldovianu din Văleni și Gabi Macovei din Moara Domnească. Marian avea 41 de ani și trei copii acasă: o fetiță de trei ani și doi băieți de zece, respectiv 14 ani. “Azi e o zi neagră pentru noi, o zi care pe unii din noi ne-a cutremurat, ne-a șocat. Este o lună în care ar trebui sa ne bucuram ca vine Crăciunul, ca vin sărbătorile pe care sa le petrecem in familie, alături de  oameni dragi. Marian  era un om minunat, un familist care muncea din răsputeri pentru familia lui și pentru visul lor. Voiau sa isi termine casa. A plecat sa muncească peste hotare acolo unde se câștigă mai bine. Îl așteptau sotia cei doi feciori si o printesa mica care-l astepta pe tati sa vina acasa ca sa îi aduca bomboane sa faca  împreună  bradutul. Toti așteptau, dar cine sa mai vina“, a spus o femeie. În accident a murit și Gabi Macovei , un alt tânăr din Moara Domnească. 

Alţi şapte au rămas blocaţi între scaune, cu răni grave. Până la sosirea salvatorilor, alţi şoferi din trafic au scos victimele din microbuz.

Andreea Trifan, purtător de cuvânt Spitalul de Urgenţă Roman: Intervenţia a început practic la ora 2 şi 20, când s-a activat planul roşu de intervenţie la nivelul Spitalului Municipal Roman. La 3 şi 27 s-a ridicat planul roşu, victimele fiind la spital, sub îngrijiri medicale de specialitate şi în stare stabilă

Dulciuri si jucarii au ramas imprastiate la locul accidentului 

Astăzi, la locul accidentului, au mai rămas doar câteva haine, dulciuri şi jucării împrăştiate. Cadouri pentru copiii care-şi aşteptau taţii acasă, de Crăciun. 

Microbuzul morţii era, de fapt, o dubă de marfă pe care şoferul a modificat-o pentru a putea transporta, în total, nouă oameni.  Avea toate actele în regulă, spun anchetatorii, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

220 de mii de români au intrat în ţară numai în ultimele 24 de ore. Şoselele sunt extrem de aglomerate. Accidentul de la Neamţ aminteşte de tragedia de anul trecut, din Ungaria, când nouă români au murit în timp ce se întorceau din Slovenia, de la muncă. Şoferul făcea live pe Facebook când a intrat într-o depăşire ucigaşă.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.