Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Vis implinit de Craciun! Au primit ajutor dupa ce le-a ars casa FOTO

Publicat

in

Solidari cu familia Gonțaru de la Moara Domnească! Fostul prefect al Vasluiului, Eduard Popica, și fost secretar de stat Tudor Buzatu, alături de organizația județeană a Tineretului Social-Democrat (TSD) Vaslui, au venit în sprijinul familiei Gonțaru, din Moara Domnească, care la începutul lunii decembrie au rămas fără locuință, distrusă de un puternic incendiu.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Aceștia au oferit materiale de construcții, care să ajute la refinisarea întregii locuințe.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

”Am răspuns campaniei de ajutorare, sprijinind această familie, rămasă în plină iarnă fără casă. E un gest firesc, iar în asemenea momente nefericite este important să ne mobilizăm cu toții și să ajutăm cum putem. Le doresc multă sănătate și dacă va mai fi nevoie de alte materiale necesare pentru finalizarea lucrărilor, vom răspunde cu mare plăcere”, a spus Eduard Popica.

La rândul său, Tudor Buzatu le-a mulțumit celor care s-au implicat în campania de ajutorare a familiei Gonțaru: ”E un gest mic, însă important pentru această familie, care s-a trezit fără agoniseala de o viață. Mă bucur că întreaga comunitate s-a mobilizat și că acești oameni, cu suflet mare, vor avea în scurt timp unde să locuiască”.  

Vă reamintim că o familie din localitatea Moara Domnească, judeţul Vaslui, a trecut prin clipe de groază în urmă cu trei săptămâni după ce locuința le-a luat foc din senin. Doar intervenția promptă a pompierilor a făcut ca să nu existe și victime, dar chiar și așa, distrugerile sunt foarte mari. Militarii au ajuns la locul solicitării cu trei autospeciale cu apă și spumă. Misiunea lor a fost destul de dificilă, întrucât focul a năpădit întregul acoperiș din lemn, care era căptușit cu materiale de construcție ușor inflamabile. Pompierii au luptat cu flăcările aproximativ 2 ore, dar au reușit să lichideze incendiul înainte ca acesta să cuprindă toate cele 4 camere ale locuinței. Au fost distruse dormitoarele, dar și anexa în care se afla centrala termică. Focul a pornit de la un scurtcircuit la instalația electrică a centralei.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.