Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un român a fost ucis în bătaie într-o casă din Spania, după Revelion

Publicat

in

Un român a fost ucis în bătaie în Spania, în prima zi a anului, după Revelion. Principalii suspecți sunt alți doi români, care au fost arestați.

Crima a fost comisă într-o casă din localitatea Frailes din sudul Spaniei, unde românul locuia. Bărbatul de 41 de ani era muncitor sezonier, venit în Peninsula Iberică pentru a culege măsline.

Conform ziarului Andalucia Informacion, poliția spaniolă a fost alertată de incident după ora 19.30 (ora României 20.30), pe 1 ianuarie. Doi români, de 18 și 33 de ani, au fost arestați sub acuzația de crimă.

Ce spun poliţiștii spanioli

Potrivit anchetatorilor, ei l-au bătut pe bărbat până la moarte. Cei doi, care lucrează și ei ca sezonieri la cules măsline, nu locuiau în acea casă. Echipa de investigație bănuiește că agresorii au venit în vizită, pentru a petrece Revelionul și a izbucnit un conflict.

Anchetatorii mai spun că pe trupul românului sunt doar urme de lovituri, nu și ale unor arme albe, semn că a murit după ce a fost bătut. Polițiștii din Guardia Civil așteaptă și rezultatele autopsiei, pentru a le confirma ipoteza.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.