Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Jenica Rusu acuza IPJ Vaslui: „Au tras spre mine, m-au iradiat, mi-au otravit mancarea…”

Publicat

in

O postare pe facebook a vasluianului Jenică Rusu a stârnit zeci de reacții de revoltă după ce a acuzat MAI Vaslui de încercari repetate de asasinare pentru că nu ar fi mușamalizat un caz. Potrivit a1.ro, bărbatul declară întâmplări tulburătoare. Acesta susține că s-a incercat iradierea acestuia explicând printr-un comentariu că a simțit: „prin simptome specifice iradierii, inclusiv arsuri ale pielii. Când pornesc ei aparatul de iradiat mă arde pielea.” Textul a fost postat pe data de 1 ianuarie 2020 pe contul personal de Facebook:

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

„Azi am fost victima a mai multor tentative de asasinat, inclusiv unele comise din partea unui grup de asasini lunetiști din cadrul MAI, care au tras spre mine cu un tip de gloanțe care se topesc după impact. De asemenea azi s-a încercat din nou iradierea cu un dispozitiv de iradiat care se află în sediul fostei securități din Vaslui, unde actualmente se află IPJ Vaslui, dar și otrăvirea mea, mâncarea servita azi având gust și miros ciudat, iar acum la aceasta oră sunt urnărit cu drone echipate cu camere de termoviziune, urmând ca un grup de asasini sa încerce în această noapte asasinarea mea cu brutalitate sau să îmi însceneze sinuciderea prin spânzurare, aruncarea de la etaj după ce eventual mă vor droga, electrocutare, intoxicație medicamentoasă ori otrăvire cu substanțe din gama insecticidelor.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Asasinii din MAI au luat aceasta decizie după ultimele mele dezvăluiri despre mușamalizarea cazului asistentei din Vaslui asasinate și le este frică că oamenii cu principii vizionând dezvăluirile mele se vor revolta în Vaslui, pe mine, ei, considerându-mă principalul obstacol în mușamalizarea deplină a acestui caz.

Mă aștept la oricare tentativă de asasinat, înscenare și mârșăvie judiciară pe care asasinii din MAI, împreună cu procurorii și judecătorii torționari moderni cu salarii actuale nesimțite și pensii nesimțite viitoare, le au în cap la adresa mea.

Ca obiect de apărare în această noapte eu dispun doar de… un scaun.

Asa că vă aștept asasinilor!

– Un OM al Societății Civile, Rusu Jenică”, a spus Jenică Rusu.

Postarea cu pricina a adunat aproape 200 de comentarii si a fost preluata de mai multe publicatii nationale. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.